Kiya ارسال شده در جمعه در 19:57 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 19:57 - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: درود من ندیدم این مورد رو گزارش داده باشن. همونطور که میدونید اقلیت PD به سه اقلیت تقسیم شدن و توی قسمت اقلیت ها مشخص هستن. اما اگر از تب پرسنل به بخش لیدر ها برید نمیتونید این اقلیت ها رو مشاهده کنید. - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): - - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): توی UCP به تب پرسنل و سپس به بخش لیدر ها برید 𝐍𝐂 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rate ارسال شده در جمعه در 20:00 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 20:00 1 دقیقه قبل، Kiya گفته است: - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: درود من ندیدم این مورد رو گزارش داده باشن. همونطور که میدونید اقلیت PD به سه اقلیت تقسیم شدن و توی قسمت اقلیت ها مشخص هستن. اما اگر از تب پرسنل به بخش لیدر ها برید نمیتونید این اقلیت ها رو مشاهده کنید. - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): - - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): توی UCP به تب پرسنل و سپس به بخش لیدر ها برید سلام این مورد رو فکر کنم گزارش کرده بودن توسط @Destroyer لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Kiya ارسال شده در جمعه در 20:01 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 20:01 1 دقیقه قبل، Rate گفته است: سلام این مورد رو فکر کنم گزارش کرده بودن توسط @Destroyer درود بین تاپیک ها پیداش نکردم لطفا بفرستید تاپیکشو 𝐍𝐂 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rate ارسال شده در جمعه در 20:07 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 20:07 5 دقیقه قبل، Kiya گفته است: درود بین تاپیک ها پیداش نکردم لطفا بفرستید تاپیکشو مطمعن نیستم ولی یه جا دیده بودم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MamadSaleh ارسال شده در جمعه در 20:14 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 20:14 15 دقیقه قبل، Kiya گفته است: - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: درود من ندیدم این مورد رو گزارش داده باشن. همونطور که میدونید اقلیت PD به سه اقلیت تقسیم شدن و توی قسمت اقلیت ها مشخص هستن. اما اگر از تب پرسنل به بخش لیدر ها برید نمیتونید این اقلیت ها رو مشاهده کنید. - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): - - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): توی UCP به تب پرسنل و سپس به بخش لیدر ها تکراریه. ツ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Bamdad ارسال شده در جمعه در 20:19 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 20:19 21 دقیقه قبل، Kiya گفته است: - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: درود من ندیدم این مورد رو گزارش داده باشن. همونطور که میدونید اقلیت PD به سه اقلیت تقسیم شدن و توی قسمت اقلیت ها مشخص هستن. اما اگر از تب پرسنل به بخش لیدر ها برید نمیتونید این اقلیت ها رو مشاهده کنید. - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): - - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): توی UCP به تب پرسنل و سپس به بخش لیدر ها برید احتمالا تکراری باشه 𝔏𝔦𝔣𝔢 𝔦𝔰 𝔞𝔟𝔬𝔲𝔱 𝔰𝔢𝔢𝔨𝔦𝔫𝔤 𝔩𝔦𝔤𝔥𝔱 𝔦𝔫 𝔱𝔥𝔢 𝔥𝔢𝔞𝔯𝔱 𝔬𝔣 𝔡𝔞𝔯𝔨𝔫𝔢𝔰𝔰 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Buff ارسال شده در شنبه در 08:37 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 08:37 درود گزارش شما تکراری میباشد, این مورد از قبل توسط تیم بتا لیست شده موفق باشید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
توسعه دهنده Mohny ارسال شده در یکشنبه در 11:19 توسعه دهنده اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 11:19 درود، با توجه به نتایج ارائه شده این مورد رد شد. COMFORTABILITY KILLS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده