HOSEINrts ارسال شده در پنجشنبه در 17:18 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 17:18 فرم:توهین و بی احترامی • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از اکانت خودتان از طریق کنترل پنل : • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل : • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: • توضیحات: با سلام خدمت کارکنان بازی آرساکیاگیم.من درcnn در شهر ls دنبال وسیله نقلیه ان آر جی میگشتم.ایشون ینی آقای حافظ به من گفت من دارم می خوای ؟؟ منم گفتم بله برو به جا خلوت.بعد که رفتیم یه جا خلوت دوستش اومد و حافظ من رو از موتور انداخت پایین و اون رو سوار کرد و من گفتم که مگه نمی خواستی به من بفروشی ؟؟؟ ایشون هم گفت خفه شو بابا و ........بقیه در ویدئو.ممنون از خدمات.لطفا رسیدگی کنید. • مدارک فیلم یا عکس : https://uploadkon.ir/uploads/ca6230_25XRecorder-29012025-202524.mp4 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
XiN ارسال شده در شنبه در 15:40 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 15:40 با سلام شکایت شما تایید شد. موفق باشید. My Account: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده