رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

🖤LaMbdA🖤

Expect

ارسال‌های توصیه شده

17 ساعت قبل، NoFoZi گفته است:

الان چند روز پیش اخیر ما جوون ایرانی از دست دادیم و کل ایران عضا هست دیگه شادی به جونای ایرانی نیامده

داداش به نظر من بیا این موضوع رو فراموش کنیم چه بحث الکی داریم می کنیم تسلیت میگم تمام ول کن دیگه سیید.

My Account:

7e3f20_25bb8d25-2469ce13-24ddf615-2462a6

Staffing.png

7e3f20_25bb8d25-2469ce13-24ddf615-2462a6

08f520_25-VIP-png-e92941fd06227638168e9c

a57220_251742306209-png-c034ee092061890c

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

20 ساعت قبل، Bullet گفته است:

داداش درک می کنم که رفیقت بود یا حالا هرکی روحش شاد ولی بی احترامی هم نباشه فروم رو کردین عضا داری و این جور چیزا 😐😐😐

البته بهت بر نخوره

ولی ی بار دیگه هم این تاپیک رو ساختی توی فروم ی بار بگو نه ۱۰ بار

"! ممنون از نظرت. من واقعاً برای یادآوری رفیقم و ابراز احساساتم اهمیت زیادی قائل هستم. ممکن است که من چند بار این موضوع رو مطرح کرده باشم، اما هر بار برای من و دوستانم یادآوری یک انسان ارزشمند و گرامی‌داشتن یادش مهمه. 

من درک می‌کنم که ممکن است برخی از افراد احساس کنند که تکرار این موضوع ممکن است خسته‌کننده باشد، اما برای من و دیگران، این یک راه برای پردازش احساسات و یادآوری خاطرات خوب با اوست. 

امیدوارم که به جای انتقاد، با همدلی بیشتری به این موضوع نگاه کنیم. هر کسی روش خودش رو برای ابراز احساسات داره و من فقط می‌خواستم یاد رفیقم رو زنده نگه‌دارم. امیدوارم که این موضوع رو درک کنی و به احساسات دیگران احترام بگذاری."

لینک به دیدگاه

@Adidas"سلام! می‌خواستم بهت بگم که حرف‌هایی که اخیراً زدی واقعاً زشت و بی‌احترامی بود. وقتی که من و دوستانم در حال گذراندن یک دوره‌ی سخت و دردناک هستیم، این نوع صحبت‌ها نه تنها احساسات ما را جریحه‌دار می‌کند، بلکه نشان‌دهنده‌ی عدم درک تو از شرایط ماست. 

هر کسی احساسات و تجربیات خودش را دارد و باید به آن‌ها احترام گذاشت. از دست دادن عزیزان یک درد عمیق است و هیچ‌کس حق ندارد به این موضوع بی‌احترامی کند. امیدوارم در آینده بتوانی به احساسات دیگران توجه کنی و از این نوع بی‌احترامی‌ها پرهیز کنی. ما باید با همدیگه مثبت و محترمانه برخورد کنیم و در این زمان‌های سخت، به همدیگه کمک کنیم. 

اگر این نوع رفتار ادامه پیدا کند، باید در مورد دوستی‌ام با تو تجدید نظر کنم. امیدوارم این پیام را جدی بگیری و به احساسات دیگران احترام بگذاری."

اگر حرفی بزنی که نمیدونی بعدش چی کفتی باهات بهتر و زیبا تر و بدون خوشونت صحبت خواهم مرد مطمئن باش... 

لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۳/۱۱/۱۱ در 08:30، Expect گفته است:

a0a730_25InShot-%DB%B2%DB%B0%DB%B2%DB%B5

"با کمال تأسف و اندوه، خبر درگذشت lambda را دریافت کردم. 💔 او انسانی بود با قلبی بزرگ و روحی پر از محبت. یادش همیشه در یادها و قلب‌های ما خواهد ماند. هر لحظه‌ای که با او گذراندیم، پر از شادی و خاطرات خوب بود. 🌹

در بازی هم خاطراتی با این دوست عزیز داشتیم و همیشه به یادمان میماند🖤

در این روزهای سخت، برای خانواده‌اش آرزوی صبر و آرامش دارم. 🙏 می‌دانم که این فقدان چقدر دردناک است و هیچ کلمه‌ای نمی‌تواند تسکینی برای این درد باشد. اما امیدوارم که یاد [LaMbda] یکی از بهترین بازیکنان و دوست تمامی ما گرامی باشد😞

یادش گرامی و روحش شاد. 🖤

---

ومرگ‌زیباترین‌خاموشیِ‌جهان‌است:

🎧━━━━━━●───────
     ⇆ㅤ◁ㅤㅤ❚❚ㅤㅤ▷ㅤ↻

داش نگرانش نباش بون جایه خوبیه

لینک به دیدگاه

6 ساعت قبل، Expect گفته است:

@Adidas"سلام! می‌خواستم بهت بگم که حرف‌هایی که اخیراً زدی واقعاً زشت و بی‌احترامی بود. وقتی که من و دوستانم در حال گذراندن یک دوره‌ی سخت و دردناک هستیم، این نوع صحبت‌ها نه تنها احساسات ما را جریحه‌دار می‌کند، بلکه نشان‌دهنده‌ی عدم درک تو از شرایط ماست. 

هر کسی احساسات و تجربیات خودش را دارد و باید به آن‌ها احترام گذاشت. از دست دادن عزیزان یک درد عمیق است و هیچ‌کس حق ندارد به این موضوع بی‌احترامی کند. امیدوارم در آینده بتوانی به احساسات دیگران توجه کنی و از این نوع بی‌احترامی‌ها پرهیز کنی. ما باید با همدیگه مثبت و محترمانه برخورد کنیم و در این زمان‌های سخت، به همدیگه کمک کنیم. 

اگر این نوع رفتار ادامه پیدا کند، باید در مورد دوستی‌ام با تو تجدید نظر کنم. امیدوارم این پیام را جدی بگیری و به احساسات دیگران احترام بگذاری."

اگر حرفی بزنی که نمیدونی بعدش چی کفتی باهات بهتر و زیبا تر و بدون خوشونت صحبت خواهم مرد مطمئن باش... 

نع میخوام بدونم به چه دلیل مرده امیر lambda نکنه اینم سنگکوب کرد

:D

911821_25InShot-۲۰۲۵۰۲۲۱-۲۰۱۸۱۹۲۹۶.png

9f9721_25InShot-۲۰۲۵۰۲۲۱-۲۰۳۷۲۸۷۲۴.png

لینک به دیدگاه

2 ساعت قبل، Adidas گفته است:

نع میخوام بدونم به چه دلیل مرده امیر lambda نکنه اینم سنگکوب کرد

:D

من به کسی که سنگکوب کره کاری ندارم! 

ولی ایشون به دلیل داشتن تومو توی سرشون فوت شدن

لینک به دیدگاه

باورم نمیشه، با اینکه رفقیش نبودم و تو گیم فقط چندبار دیده بودمش و یادمه همیشه کارجک میکرد حس میکنم آدم شوخی بود، روحش شاد😞💔

لینک به دیدگاه

حالا دیگه‌ کی بیاد خرابکاری

خدابیامرزه

ef3118_25fa7105-25squid-game-squid-game-

My Account:

448521_25f7be17-25155f17-25GIF-20250217-

RaDoLF.png

448521_25f7be17-25155f17-25GIF-20250217-

لینک به دیدگاه

شوخیه دیگه نه؟ چون باورم نمیشه امیر فوت کنه @LaMbdAAA  بیا آنلاین شو بگو شوخیه

نه تو‌ آنی که همانی | نه من انم، که تو دانی

لینک به دیدگاه

وای چقدر منو کارجک می‌کرد این پسر :) مو به تنم سیخ شد وقتی فهمیدم آسمونی شده 💔

روحش شاد و یادش همیشه موندگار 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   بازگردانی قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• اضافه کردن...