Bullet ارسال شده در چهارشنبه در 12:47 اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 12:47 17 ساعت قبل، NoFoZi گفته است: الان چند روز پیش اخیر ما جوون ایرانی از دست دادیم و کل ایران عضا هست دیگه شادی به جونای ایرانی نیامده داداش به نظر من بیا این موضوع رو فراموش کنیم چه بحث الکی داریم می کنیم تسلیت میگم تمام ول کن دیگه سیید. نقل قول My Account: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Expect ارسال شده در چهارشنبه در 14:56 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 14:56 20 ساعت قبل، Bullet گفته است: داداش درک می کنم که رفیقت بود یا حالا هرکی روحش شاد ولی بی احترامی هم نباشه فروم رو کردین عضا داری و این جور چیزا البته بهت بر نخوره ولی ی بار دیگه هم این تاپیک رو ساختی توی فروم ی بار بگو نه ۱۰ بار "! ممنون از نظرت. من واقعاً برای یادآوری رفیقم و ابراز احساساتم اهمیت زیادی قائل هستم. ممکن است که من چند بار این موضوع رو مطرح کرده باشم، اما هر بار برای من و دوستانم یادآوری یک انسان ارزشمند و گرامیداشتن یادش مهمه. من درک میکنم که ممکن است برخی از افراد احساس کنند که تکرار این موضوع ممکن است خستهکننده باشد، اما برای من و دیگران، این یک راه برای پردازش احساسات و یادآوری خاطرات خوب با اوست. امیدوارم که به جای انتقاد، با همدلی بیشتری به این موضوع نگاه کنیم. هر کسی روش خودش رو برای ابراز احساسات داره و من فقط میخواستم یاد رفیقم رو زنده نگهدارم. امیدوارم که این موضوع رو درک کنی و به احساسات دیگران احترام بگذاری." نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Adidas ارسال شده در چهارشنبه در 17:47 اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 17:47 تا چند وقت دیگه نصف سرورو تو داداش خاک میکنی ولش کن دیگع نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Expect ارسال شده در چهارشنبه در 18:19 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 18:19 @Adidas"سلام! میخواستم بهت بگم که حرفهایی که اخیراً زدی واقعاً زشت و بیاحترامی بود. وقتی که من و دوستانم در حال گذراندن یک دورهی سخت و دردناک هستیم، این نوع صحبتها نه تنها احساسات ما را جریحهدار میکند، بلکه نشاندهندهی عدم درک تو از شرایط ماست. هر کسی احساسات و تجربیات خودش را دارد و باید به آنها احترام گذاشت. از دست دادن عزیزان یک درد عمیق است و هیچکس حق ندارد به این موضوع بیاحترامی کند. امیدوارم در آینده بتوانی به احساسات دیگران توجه کنی و از این نوع بیاحترامیها پرهیز کنی. ما باید با همدیگه مثبت و محترمانه برخورد کنیم و در این زمانهای سخت، به همدیگه کمک کنیم. اگر این نوع رفتار ادامه پیدا کند، باید در مورد دوستیام با تو تجدید نظر کنم. امیدوارم این پیام را جدی بگیری و به احساسات دیگران احترام بگذاری." اگر حرفی بزنی که نمیدونی بعدش چی کفتی باهات بهتر و زیبا تر و بدون خوشونت صحبت خواهم مرد مطمئن باش... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Toghi ارسال شده در چهارشنبه در 22:54 اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 22:54 در ۱۴۰۳/۱۱/۱۱ در 08:30، Expect گفته است: "با کمال تأسف و اندوه، خبر درگذشت lambda را دریافت کردم. او انسانی بود با قلبی بزرگ و روحی پر از محبت. یادش همیشه در یادها و قلبهای ما خواهد ماند. هر لحظهای که با او گذراندیم، پر از شادی و خاطرات خوب بود. در بازی هم خاطراتی با این دوست عزیز داشتیم و همیشه به یادمان میماند در این روزهای سخت، برای خانوادهاش آرزوی صبر و آرامش دارم. میدانم که این فقدان چقدر دردناک است و هیچ کلمهای نمیتواند تسکینی برای این درد باشد. اما امیدوارم که یاد [LaMbda] یکی از بهترین بازیکنان و دوست تمامی ما گرامی باشد یادش گرامی و روحش شاد. --- ومرگزیباترینخاموشیِجهاناست: ━━━━━━●─────── ⇆ㅤ◁ㅤㅤ❚❚ㅤㅤ▷ㅤ↻ داش نگرانش نباش بون جایه خوبیه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Adidas ارسال شده در دیروز در 00:27 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 00:27 6 ساعت قبل، Expect گفته است: @Adidas"سلام! میخواستم بهت بگم که حرفهایی که اخیراً زدی واقعاً زشت و بیاحترامی بود. وقتی که من و دوستانم در حال گذراندن یک دورهی سخت و دردناک هستیم، این نوع صحبتها نه تنها احساسات ما را جریحهدار میکند، بلکه نشاندهندهی عدم درک تو از شرایط ماست. هر کسی احساسات و تجربیات خودش را دارد و باید به آنها احترام گذاشت. از دست دادن عزیزان یک درد عمیق است و هیچکس حق ندارد به این موضوع بیاحترامی کند. امیدوارم در آینده بتوانی به احساسات دیگران توجه کنی و از این نوع بیاحترامیها پرهیز کنی. ما باید با همدیگه مثبت و محترمانه برخورد کنیم و در این زمانهای سخت، به همدیگه کمک کنیم. اگر این نوع رفتار ادامه پیدا کند، باید در مورد دوستیام با تو تجدید نظر کنم. امیدوارم این پیام را جدی بگیری و به احساسات دیگران احترام بگذاری." اگر حرفی بزنی که نمیدونی بعدش چی کفتی باهات بهتر و زیبا تر و بدون خوشونت صحبت خواهم مرد مطمئن باش... نع میخوام بدونم به چه دلیل مرده امیر lambda نکنه اینم سنگکوب کرد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Expect ارسال شده در دیروز در 03:24 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 03:24 2 ساعت قبل، Adidas گفته است: نع میخوام بدونم به چه دلیل مرده امیر lambda نکنه اینم سنگکوب کرد من به کسی که سنگکوب کره کاری ندارم! ولی ایشون به دلیل داشتن تومو توی سرشون فوت شدن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SnakeEyes ارسال شده در دیروز در 05:40 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 05:40 روحش شاد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PatrioT ارسال شده در دیروز در 13:52 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 13:52 باورم نمیشه، با اینکه رفقیش نبودم و تو گیم فقط چندبار دیده بودمش و یادمه همیشه کارجک میکرد حس میکنم آدم شوخی بود، روحش شاد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AnuShirvan ارسال شده در دیروز در 15:41 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 15:41 حالا دیگه کی بیاد خرابکاری خدابیامرزه نقل قول My Account: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MoSSaKeN ارسال شده در 7 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 7 ساعت قبل شوخیه دیگه نه؟ چون باورم نمیشه امیر فوت کنه @LaMbdAAA بیا آنلاین شو بگو شوخیه 1 نقل قول نه تو آنی که همانی | نه من انم، که تو دانی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
manimrz ارسال شده در 6 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 6 ساعت قبل وای چقدر منو کارجک میکرد این پسر مو به تنم سیخ شد وقتی فهمیدم آسمونی شده روحش شاد و یادش همیشه موندگار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.