DeaResT ارسال شده در 22 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 22 ساعت قبل روحش شاد نقل قول ReveNgerS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Olden ارسال شده در 20 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 20 ساعت قبل روحش شاد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Peak ارسال شده در 20 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 20 ساعت قبل روحش شاد نقل قول Number One Family ☠ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Diss ارسال شده در 20 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 20 ساعت قبل 9 ساعت قبل، Self گفته است: "با کمال تأسف و اندوه، خبر درگذشت lambda را دریافت کردم. او انسانی بود با قلبی بزرگ و روحی پر از محبت. یادش همیشه در یادها و قلبهای ما خواهد ماند. هر لحظهای که با او گذراندیم، پر از شادی و خاطرات خوب بود. در بازی هم خاطراتی با این دوست عزیز داشتیم و همیشه به یادمان میماند در این روزهای سخت، برای خانوادهاش آرزوی صبر و آرامش دارم. میدانم که این فقدان چقدر دردناک است و هیچ کلمهای نمیتواند تسکینی برای این درد باشد. اما امیدوارم که یاد [LaMbda] یکی از بهترین بازیکنان و دوست تمامی ما گرامی باشد یادش گرامی و روحش شاد. --- ومرگزیباترینخاموشیِجهاناست: ━━━━━━●─────── ⇆ㅤ◁ㅤㅤ❚❚ㅤㅤ▷ㅤ↻ خدا بیامرزتش، آخرین بار باهاش کل کردم نقل قول Me ───┤ ♩♬♫♪♭ ├─── ───┤♪♭◁ㅤ❚❚ㅤ▷♭♪├─── زندگی نامرده بد، ی ...... نباید باورش کرد! My Moulti CaKeFamily لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Heyu ارسال شده در 19 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 19 ساعت قبل 9 ساعت قبل، Self گفته است: "با کمال تأسف و اندوه، خبر درگذشت lambda را دریافت کردم. او انسانی بود با قلبی بزرگ و روحی پر از محبت. یادش همیشه در یادها و قلبهای ما خواهد ماند. هر لحظهای که با او گذراندیم، پر از شادی و خاطرات خوب بود. در بازی هم خاطراتی با این دوست عزیز داشتیم و همیشه به یادمان میماند در این روزهای سخت، برای خانوادهاش آرزوی صبر و آرامش دارم. میدانم که این فقدان چقدر دردناک است و هیچ کلمهای نمیتواند تسکینی برای این درد باشد. اما امیدوارم که یاد [LaMbda] یکی از بهترین بازیکنان و دوست تمامی ما گرامی باشد یادش گرامی و روحش شاد. --- ومرگزیباترینخاموشیِجهاناست: ━━━━━━●─────── ⇆ㅤ◁ㅤㅤ❚❚ㅤㅤ▷ㅤ↻ روحت شاد و یادتت گرامی نقل قول 𝑀𝓎 𝒶𝒸𝒸𝑜𝓊𝓃𝓉 یجوری تلاش کنید که بجای بلاک کردنتون تلویزیون خونشونو خاموش کنن ....... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sazo ارسال شده در 19 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 19 ساعت قبل روحش شاد نقل قول Me GLX لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
cristiano ارسال شده در 19 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 19 ساعت قبل نقل قول My Account: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Bamdad ارسال شده در 19 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 19 ساعت قبل رفیقمون بود باهاش خاطره زیاد داشتیم وقتیم از دنیا رفت هم بشدت بغض و گریه کردیم روحش شاد نقل قول 𝔏𝔦𝔣𝔢 𝔦𝔰 𝔞𝔟𝔬𝔲𝔱 𝔰𝔢𝔢𝔨𝔦𝔫𝔤 𝔩𝔦𝔤𝔥𝔱 𝔦𝔫 𝔱𝔥𝔢 𝔥𝔢𝔞𝔯𝔱 𝔬𝔣 𝔡𝔞𝔯𝔨𝔫𝔢𝔰𝔰 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Arsoo ارسال شده در 18 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 18 ساعت قبل نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
kadkhodaa ارسال شده در 18 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 18 ساعت قبل نقل قول به قول بهروز وثوقی: گور بابای عشق اگه پول تو جیبت نباشه حتی قصابی سر کوچه بت دل نمیده چه برسه به عشقت...؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MaTiin ارسال شده در 18 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 18 ساعت قبل روحت شاد عزیزم خوب بخوابی جات راحت باشه نقل قول 𝙏𝙝𝙚 𝙤𝙣𝙚 𝙮𝙤𝙪 𝙬𝙖𝙠𝙚 𝙪𝙥 𝙬𝙞𝙩𝙝 𝙮𝙤𝙪𝙧 𝙜𝙤𝙤𝙙 𝙢𝙤𝙧𝙣𝙞𝙣𝙜 𝙬𝙞𝙡𝙡 𝙥𝙪𝙩 𝙢𝙖𝙣𝙮 𝙩𝙤 𝙨𝙡𝙚𝙚𝙥 𝙬𝙞𝙩𝙝 𝙮𝙤𝙪𝙧 𝙜𝙤𝙤𝙙 𝙣𝙞𝙜𝙝𝙩 :My Account لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rockey ارسال شده در 17 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 17 ساعت قبل روحش شاد نقل قول ExT https://uploadkon.ir/uploads/756518_24ef40d59f5f1b74f8d2b1cdea4358e6f5.gif لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Self ارسال شده در 17 ساعت قبل سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 ساعت قبل 1 ساعت قبل، Bamdad گفته است: رفیقمون بود باهاش خاطره زیاد داشتیم وقتیم از دنیا رفت هم بشدت بغض و گریه کردیم روحش شاد بهت تسلیت میگم خودمم خیلی بغضم گرفت نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FonX ارسال شده در 17 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 17 ساعت قبل داداشم اسمونی شد خیالتون راحت باشه دیگه کسی کار جکتون نمیکنه عزیزی که این پستو یا هرچیزی که بهش میگن رو درست کردی خواستم ازت تشکر کنم دمه مرام و معرفتت گرم 1 نقل قول My Brother لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Shreder ارسال شده در 17 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 17 ساعت قبل (ویرایش شده) 15 دقیقه قبل، FonX گفته است: داداشم اسمونی شد خیالتون راحت باشه دیگه کسی کار جکتون نمیکنه عزیزی که این پستو یا هرچیزی که بهش میگن رو درست کردی خواستم ازت تشکر کنم دمه مرام و معرفتت گرم دیگه کسی intelligent رو هم مسخره نمیکنه یادش بخیر کاشکی برگردیم زمانی که تو کلن ۶۹ بودیم و با امیر وال میزدیم :)))) ویرایش شده 17 ساعت قبل توسط Shreder نقل قول Alone :)))) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
arshiyaCT ارسال شده در 17 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 17 ساعت قبل روحش در ارامش باشه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Bamdad ارسال شده در 16 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 16 ساعت قبل نقل قول 𝔏𝔦𝔣𝔢 𝔦𝔰 𝔞𝔟𝔬𝔲𝔱 𝔰𝔢𝔢𝔨𝔦𝔫𝔤 𝔩𝔦𝔤𝔥𝔱 𝔦𝔫 𝔱𝔥𝔢 𝔥𝔢𝔞𝔯𝔱 𝔬𝔣 𝔡𝔞𝔯𝔨𝔫𝔢𝔰𝔰 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Self ارسال شده در 16 ساعت قبل سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 ساعت قبل 20 دقیقه قبل، FonX گفته است: داداشم اسمونی شد خیالتون راحت باشه دیگه کسی کار جکتون نمیکنه عزیزی که این پستو یا هرچیزی که بهش میگن رو درست کردی خواستم ازت تشکر کنم دمه مرام و معرفتت گرم داداش من کاری نکردم این کوچکترین کاریه که برای این دوست انجام دادم ( قبلا کلن 69 بودیم با فکر کنم میلاد دمن miladdeom بود لیدرش این امیرم بود اونجا) راستش خیلی بغضم گرفت اولش باورم نمیشد اصن حالم بد شد امروز نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FonX ارسال شده در 16 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 16 ساعت قبل 19 دقیقه قبل، Shreder گفته است: دیگه کسی intelligent رو هم مسخره نمیکنه یادش بخیر کاشکی برگردیم زمانی که تو کلن ۶۹ بودیم و با امیر وال میزدیم :)))) اگه روزی بیام سرور با همه ی اونا کار دارم درسته تنها شدم دیگه امیر پیشم نیس ولی خببببب 13 دقیقه قبل، Self گفته است: داداش من کاری نکردم این کوچکترین کاریه که برای این دوست انجام دادم ( قبلا کلن 69 بودیم با فکر کنم میلاد دمن miladdeom بود لیدرش این امیرم بود اونجا) راستش خیلی بغضم گرفت اولش باورم نمیشد اصن حالم بد شد امروز خلاصه که دمت گرم اگه بتونم جایه امیر تو شادیات جبران میکنم 1 1 نقل قول My Brother لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Leaked ارسال شده در 16 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 16 ساعت قبل بچه ها میدونن من باهاش اوکی نبودم ولی خوب دیگه نمیشه پشت مرده بد گفتو من که گذشتم امید وارم حلال کنه اینم از این دنیا دو روزه. نقل قول *ستادِ مبارزه با ساندیس* لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Self ارسال شده در 15 ساعت قبل سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 ساعت قبل 52 دقیقه قبل، FonX گفته است: اگه روزی بیام سرور با همه ی اونا کار دارم درسته تنها شدم دیگه امیر پیشم نیس ولی خببببب خلاصه که دمت گرم اگه بتونم جایه امیر تو شادیات جبران میکنم پس بدون تعارف میگم برات ارزوی سلامتی دارم تا روزی بتونی این کارو بکنی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FonX ارسال شده در 15 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 15 ساعت قبل 31 دقیقه قبل، Self گفته است: پس بدون تعارف میگم برات ارزوی سلامتی دارم تا روزی بتونی این کارو بکنی عزیزه دلی نقل قول My Brother لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Gurdian ارسال شده در 15 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 15 ساعت قبل 14 ساعت قبل، Self گفته است: "با کمال تأسف و اندوه، خبر درگذشت lambda را دریافت کردم. او انسانی بود با قلبی بزرگ و روحی پر از محبت. یادش همیشه در یادها و قلبهای ما خواهد ماند. هر لحظهای که با او گذراندیم، پر از شادی و خاطرات خوب بود. در بازی هم خاطراتی با این دوست عزیز داشتیم و همیشه به یادمان میماند در این روزهای سخت، برای خانوادهاش آرزوی صبر و آرامش دارم. میدانم که این فقدان چقدر دردناک است و هیچ کلمهای نمیتواند تسکینی برای این درد باشد. اما امیدوارم که یاد [LaMbda] یکی از بهترین بازیکنان و دوست تمامی ما گرامی باشد یادش گرامی و روحش شاد. --- ومرگزیباترینخاموشیِجهاناست: ━━━━━━●─────── ⇆ㅤ◁ㅤㅤ❚❚ㅤㅤ▷ㅤ↻ روحش شاد و یادش گرامی 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NickeL ارسال شده در 15 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 15 ساعت قبل من نمیشناختمش ولی وقتی که شنیدم خیلی ناراحت شدم. روحش شاد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SICRON ارسال شده در 14 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 14 ساعت قبل روحت شاد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.