msib1122 ارسال شده در چهارشنبه در 21:47 اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 21:47 فرم: • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: این دوست به من هم وانتد داد و هم اسپم کرد و هم بهم فحش شدت بالا داد • مدارک (فیلم یا عکس): لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Integer ارسال شده در پنجشنبه در 06:48 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 06:48 شما مدرکی از بحث کردن دارید؟ اونجا که نوشته شده Frankcastle و این حرفتون مشخصه که کذبه: هم اکنون، msib1122 گفته است: به من هم وانتد داد مورد بعدی هم اینکه در زمانی که کلمه ی MJ فحاشی هستش و معنیه اون چیزی که ذهن شما فکر میکنه رو میده که در حال بحث کردن باشیم من توی چت شما بحث کردنی نمیبینم MJ مخفف هر چیزی میتونه باشه نمونه هاش: Mohammad Javad Micheal Jacson (اگه درست نوشته باشم...) و خیلی چیزایی که ذهن شما قابل فکر کردن به اون ها نیستش و البته الان هم این مورد رو یادم افتاد که @Olden در اونجا حضور داشته و بنده در کنار ایشون بودم میتونید از خودشون بپرسید (البته اگر شاهد ها تاثیری داشته باشند) + در صورت شکایت های بیهوده بین 5 - 30 روز بن میشید MonsterS [M] :My Account :My Brothers لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Olden ارسال شده در پنجشنبه در 14:00 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 14:00 درود خدمت شاکی محترم @msib1122 شکایت شما رد شد. فحاشی دوطرفه صورت گرفته. +بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده