varden ارسال شده در January 29 اشتراک گذاری ارسال شده در January 29 عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: - • توضیحات: نوبت تست بنده ساعت 10 صبح بود که در جا و مکان مناسبی نبودم. گفتم که موقعیت تست دادن ندارم و درحال حاضر نمیتونم اما گفتند که یا میای یا ریجکت میشی. بنده درخواست تست گرفتن دوباره دارم چون من تا 3 روز مهلت تست دادن دارم. • مدارک (فیلم یا عکس): ـ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheCaptain ارسال شده در January 30 اشتراک گذاری ارسال شده در January 30 با عرض سلام و خسته نباشید; همان لحظه که شما Accept Crew می کنید به معنی شروع تست و آمادگی برای تست می باشد لطفا قوانین رو برای بنده نقل کنید که نوشته شده شما 3 روز وقت دارید برای تست. Быть хорошим – это прекрасно, но для человека, который это ценит. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Robert ارسال شده در January 31 اشتراک گذاری ارسال شده در January 31 Pending 『』 C14H22N2O لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
دیدگاه ویژه شده Robert ارسال شده در February 1 دیدگاه ویژه شده اشتراک گذاری ارسال شده در February 1 درود @varden شکایت شما رد شد. با توجه به اخطاراتی که در پستِ تاییده درخواست عضویت به شما گفته شده بود. شما میبایست امادگی لازم رو برای تست داشته باشید. نقل قول نکته مهم: هر زمان که با شما تماس گرفته شد شما باید اماده ی تست باشید و رد کردن درخواست لیدر یا ساب لیدر برای تست یا به تاخیر انداختن تست مساوی است با رد از تست. موفق باشید، بدرود. 『』 C14H22N2O لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
ارسال شده توسط Robert،
0 واکنش
رفتن به پست