Muichiro ارسال شده در سهشنبه در 22:09 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 22:09 (ویرایش شده) با سلام و درود خدمت پلیران عزیز سرور ارساکیا گیم در خدمت شما هستیم با یک ایده جدید که امیدوارم خوشتون بیاد خب بگم چی شد که این ایده به ذهنم رسید اقا من داخل سرور متریال داشتم یا حالا دراگ فرق نمیکنه بعد لایسنس متریال نداشتم و داخل فکشن ملایم بودم با خودم گفتم اگه یک اف بی ای منو ببینه و فیریسک کنه چی و خب تعداد متریال کم بود 30 تا بود کلا کسی هم که نمیخره این مقدارو و ارزشی هم نداره میخوام که یک کامند اضافه بشه، که بشه متریال یا دراگو ریخت دور اینه پیشنهاد من بدین شکل /DumpMaterial تعداد متریالی که میخواین بریزین دور و یا برای دور ریختن دراگ /DumpDeugs به این صورت و همین خوشحال میسم زیر همین پست نطرتونو بدید و ممنونم که تا اینجا همراهم بودی و پستمو خوندی ویرایش شده سهشنبه در 22:11 توسط Muichiro اصلاحیه 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ALIIEN ارسال شده در دیروز در 11:07 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 11:07 خیلی هم عالی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
amirdii ارسال شده در 12 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 12 ساعت قبل در ۱۴۰۳/۱۱/۱۰ در 01:39، Muichiro گفته است: با سلام و درود خدمت پلیران عزیز سرور ارساکیا گیم در خدمت شما هستیم با یک ایده جدید که امیدوارم خوشتون بیاد خب بگم چی شد که این ایده به ذهنم رسید اقا من داخل سرور متریال داشتم یا حالا دراگ فرق نمیکنه بعد لایسنس متریال نداشتم و داخل فکشن ملایم بودم با خودم گفتم اگه یک اف بی ای منو ببینه و فیریسک کنه چی و خب تعداد متریال کم بود 30 تا بود کلا کسی هم که نمیخره این مقدارو و ارزشی هم نداره میخوام که یک کامند اضافه بشه، که بشه متریال یا دراگو ریخت دور اینه پیشنهاد من بدین شکل /DumpMaterial تعداد متریالی که میخواین بریزین دور و یا برای دور ریختن دراگ /DumpDeugs به این صورت و همین خوشحال میسم زیر همین پست نطرتونو بدید و ممنونم که تا اینجا همراهم بودی و پستمو خوندی همین حرفت خودت اعتراف کردی که مت با دراگ داری ازت شکایت کنند AV قشنگ میگیری نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Muichiro ارسال شده در 8 ساعت قبل سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 ساعت قبل 3 ساعت قبل، amirdii گفته است: همین حرفت خودت اعتراف کردی که مت با دراگ داری ازت شکایت کنند AV قشنگ میگیری شکایت کنید همتون، الان که ندارم گلم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LoWBaLaaCH ارسال شده در 7 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 7 ساعت قبل خیلی عالی (+) 1 نقل قول :𝐌𝐲 𝐚𝐜𝐜𝐨𝐮𝐧𝐭 :𝐌𝐲 𝐛𝐫𝐨𝐭𝐡𝐞𝐫𝐬 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ALIIEN ارسال شده در 6 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 6 ساعت قبل نقل قول 6 ساعت قبل، amirdii گفته است: همین حرفت خودت اعتراف کردی که مت با دراگ داری ازت شکایت کنند AV قشنگ میگیری افرین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.