Puri ارسال شده در دوشنبه در 19:32 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 19:32 z عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: درود توهین در مکان عمومی. • مدارک (فیلم یا عکس): Staff-Note 1 3 • Son of The King of Kings • • King of The World • • Cyrus The Great • • • لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iMaShruB ارسال شده در دوشنبه در 21:38 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 21:38 (ویرایش شده) سلام و خسته نباشید خدمت شاکی عزیز بنده همون وقت مجازات شدم توسط ادمین نیازی نبودید شما شکایت بکنید..! باتشکر! ویرایش شده دوشنبه در 21:40 توسط iMaShruB لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iMaShruB ارسال شده در سهشنبه در 16:36 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 16:36 18 ساعت قبل، iMaShruB گفته است: سلام و خسته نباشید خدمت شاکی عزیز بنده همون وقت مجازات شدم توسط ادمین نیازی نبودید شما شکایت بکنید..! باتشکر! بنده هر فحاشی کردم همون موقعه مجازات روم اعمال شده.. از ادمین مربوطه میخام که اگر شکایت رد شد رو ایشون مجازات اعمال بشود...! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LiN ارسال شده در 10 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 10 ساعت قبل باسلام شکایت شما تایید شد. موفق باشید. NumberOne Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده