Self ارسال شده در دوشنبه در 14:24 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 14:24 عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: بنده در ارساکیاگیم فعالیتی کم دارم و حداقل روزی یک ساعت یا کمتر وارد بازی می شوم اما در همین حال با که خود هم نمی دانم چه کاری کرده ام آقای وای پکس با نام فرومی که نمی دانم مرا از مایک برای همیشه محروم کردند در همین حال همسر بنده هم برای همیشه میوت شده توسط همین آقا بنده خودم هم دلیلش رو نمی دونم چون کاری نکردم و به نظر خودم بی دلیل بندر رو از صدا محروم کردند لطف بررسی کنید متشکر از دیم کارکنان • مدارک (فیلم یا عکس): چک کنید لطفا (vipex...یا) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DawN ارسال شده در سهشنبه در 14:59 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 14:59 با سلام خدمت شاکی محترم متاسفانه شما دیر اقدام به شکایت کرده اید و میبایست حداکثر طی 7 روز از اتفاقی که رخ داد شکایت خود را ثبت میکردید. شکایت شما رد شد. موفق باشید. + بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده