Antoine ارسال شده در شنبه در 09:34 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 09:34 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: - • توضیحات: با سلام و دورود؛ آقای Azhir در metting به جای اینکه اول شکایت های صورت گرفته را بررسی و مجازات را اعمال کند اقدام به رنک دادن میشود که این خلاف قوانین میباشد شکایت صورت گرفته: و بجای اینکه ایشون رو fp80 کنه اول رنک ۲ میکنه: https://agsa.arsacia.ir/players/faction/Tuc0 • مدارک (فیلم یا عکس): در بالا ارسال شده. در آخر بنده درخواست تنزل رنک را دارم. به قول قاسمی نی کار شماها 𓅃 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Antoine ارسال شده در شنبه در 17:26 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 17:26 اضافه میکنم که ایشون یک تخلف دیگه ۳ ساعت پیش انجام دادند و این تخلف این بود که بجای تنزل رنک مستقیم FP80 کردند و در واقع ایشون الان RANK 2 ملایم رو گرفتن که حق ایشون نبود و اجازه ورود به دسته متوسط را نباید داشته باشد تا زمانی که دوباره Rank 2 بگیرد. پ.ن: منظور از ایشون Tuc0 مبیاشد. به قول قاسمی نی کار شماها 𓅃 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Robert ارسال شده در دوشنبه در 09:33 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 09:33 در ۱۴۰۳/۱۱/۶ در 13:04، PrioresS گفته است: آقای Azhir در metting به جای اینکه اول شکایت های صورت گرفته را بررسی و مجازات را اعمال کند اقدام به رنک دادن میشود که این خلاف قوانین میباشد لطفا این قانون رو برای بنده نقل قول کنید 『』 C14H22N2O لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Antoine ارسال شده در دوشنبه در 12:26 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 12:26 2 ساعت قبل، Robert گفته است: لطفا این قانون رو برای بنده نقل قول کنید متاسفانه حوصله یاری نمیکنه که برای شما نقل قول کنم ولی اصلش همینه شکایت ماله ۲ روز پیش بود به قول قاسمی نی کار شماها 𓅃 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
دیدگاه ویژه شده Robert ارسال شده در سهشنبه در 07:48 دیدگاه ویژه شده اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 07:48 درود @Antoine شکایت شما رد شد. مشکلی در عملکرد لیدرِ محترم دیده نشد. 19 ساعت قبل، Antoine گفته است: متاسفانه حوصله یاری نمیکنه که برای شما نقل قول کنم هرموقع حوصله داشتید قانون رو برای بنده نقل قول کنید. موفق باشید، بدرود. 『』 C14H22N2O لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
ارسال شده توسط Robert،
0 واکنش
رفتن به پست