Aura ارسال شده در شنبه در 01:06 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 01:06 سلام خدمت خوشگلای من! بنده تصمیم گرفتم که هر هفته یک چالش بزارم در فروم و امیدوارم از این موضوع استقبال بشه چالش این هفته ما اینه که اگر از کسی حالا شکایتی کردید که قابل بخششه مخصوصا اعضای استف و فکشن تا حد امکان پس بگیرید هدف بنده فقط خوشحالی تمام شماست امیدوارم همتون به خواسته هاتون برسید و قصد زمین زدن کسی.رو نداشته باشید اگر شکایتتون رو پس گرفتید تو همین تاپیک بگید. دمه همتون گرم مشتی هستید 1 نقل قول تَرس اَز کَسی نیست وَلی خُب اِحتِرام قَشَنگتَرِه! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TooRagi ارسال شده در شنبه در 01:24 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 01:24 14 دقیقه قبل، Aura گفته است: سلام خدمت خوشگلای من! بنده تصمیم گرفتم که هر هفته یک چالش بزارم در فروم و امیدوارم از این موضوع استقبال بشه چالش این هفته ما اینه که اگر از کسی حالا شکایتی کردید که قابل بخششه مخصوصا اعضای استف و فکشن تا حد امکان پس بگیرید هدف بنده فقط خوشحالی تمام شماست امیدوارم همتون به خواسته هاتون برسید و قصد زمین زدن کسی.رو نداشته باشید اگر شکایتتون رو پس گرفتید تو همین تاپیک بگید. دمه همتون گرم مشتی هستید واقعا زیر کشی چیز خیلی بدی هست که تا الان خیلی ها جلو خودم فاحشی کردن و ... که اسکرین گرفتم ولی بخشش کردم و به فروم برای شکایت نیومدم و این خیلی من به این فکر میکنم که شاید جای خودم هم خطایی کردم و طرف مقابل مثل خودم بخشنده باشه ولی چه عرض کنم از خودی هم داریم میخوریم. نقل قول Live for ourselves not for showing that to others لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RoReM ارسال شده در 23 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 23 ساعت قبل در ۱۴۰۳/۱۱/۶ در 04:36، Aura گفته است: سلام خدمت خوشگلای من! بنده تصمیم گرفتم که هر هفته یک چالش بزارم در فروم و امیدوارم از این موضوع استقبال بشه چالش این هفته ما اینه که اگر از کسی حالا شکایتی کردید که قابل بخششه مخصوصا اعضای استف و فکشن تا حد امکان پس بگیرید هدف بنده فقط خوشحالی تمام شماست امیدوارم همتون به خواسته هاتون برسید و قصد زمین زدن کسی.رو نداشته باشید اگر شکایتتون رو پس گرفتید تو همین تاپیک بگید. دمه همتون گرم مشتی هستید اره واقعا خودم بدم میاد از زیرکشی من خودم کلی مدرک از کاپ و هاستر دارم ولی هیچ کدوم رو نزاشتم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ToPer ارسال شده در 21 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 21 ساعت قبل منم با زیر کشی موافق نیستم ولی بعضیا یه جوری میرن روی مخ که آدم مجبور میشه شکایت کنه ازش. 2 نقل قول آدم ها همیشه از کسی ضربه می خورن که میگن: نه بابا اینو می شناسم، همچین آدمی نیست! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
UpRoaR ارسال شده در 11 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 11 ساعت قبل نه نمیشه نقل قول C₁₀H₁₅N لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Pschyo ارسال شده در 4 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 4 ساعت قبل شکایت نکنید نقل قول ツ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.