TravisScott ارسال شده در جمعه در 06:40 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 06:40 سلام و درود. بنظر خودم RobyN LastBLooDy BLUM ArKaDaSh البته زیادن اما یادم نیست نقل قول ارزشتو بردم بالا دلتو زد، حالا برو پیش کســی ڪه لنگاتو میبره بالا :𝑚𝑦 𝑎𝑐𝑐𝑜𝑢 ArMor Team Ma EdaMe DariM لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ceti ارسال شده در شنبه در 10:50 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 10:50 @Slap Best نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EDWARD ارسال شده در شنبه در 10:55 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 10:55 در ۱۴۰۳/۱۱/۵ در 10:10، TravisScott گفته است: سلام و درود. بنظر خودم RobyN LastBLooDy BLUM ArKaDaSh البته زیادن اما یادم نیست @Leaked نقل قول ArMiN دریایی آرام ناخدای با تجربه نمیسازد. GOD TeAM لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nullef ارسال شده در شنبه در 10:57 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 10:57 همه خوبن نقل قول Always Be YourSelf لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Leaked ارسال شده در شنبه در 12:46 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 12:46 1 ساعت قبل، EDWARD گفته است: @Leaked خیلی مخلصیم نقل قول *ستادِ مبارزه با ساندیس* لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ijoker ارسال شده در شنبه در 19:45 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 19:45 (ویرایش شده) تایتل رو که دیدم تو ذهنم سی جی تصور شد که شاتگان تو دستشه و شاتگان داره با تو چشم و یک دهن متعجب نگاه می کنه! ویرایش شده شنبه در 19:47 توسط ijoker نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmiRAcTiveS ارسال شده در شنبه در 19:47 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 19:47 فقط خودم نقل قول بزرگ شدن ارزو ای بود که به امتحانش نمی ارزید...! :My :My Brother لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TeacherAmin ارسال شده در شنبه در 21:05 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 21:05 (ویرایش شده) @Slap عالیه تو گانری از نظرم مخصوصا شاتگان همه خوبن فقط نیاز دارن استعدادشون رو کشف کنن گانرای زیادی هست من حالا زیاد وال نمیرم دوئل نمیدم ویرایش شده شنبه در 21:05 توسط TeacherAmin نقل قول خدارو شکر تو تقویمــــ روزِ نامرد نداریم وگرنه باید به خیلیا تبریکـــ بگیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ened ارسال شده در شنبه در 21:05 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 21:05 @Ali ۱ ساعت قبل، ijoker گفته است: تایتل رو که دیدم تو ذهنم سی جی تصور شد که شاتگان تو دستشه و شاتگان داره با تو چشم و یک دهن متعجب نگاه می کنه! جوکر جان دهن متعجب ؟ 2 نقل قول 𝘌𝘯𝘦𝘥 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ijoker ارسال شده در شنبه در 21:30 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 21:30 بعد دهن یادم رفت ویرگول بزارم XD XD نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
kadkhodaa ارسال شده در دیروز در 08:21 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 08:21 رو دستش نیست و نخواهد آمد داداشم @Amiiir نقل قول به قول بهروز وثوقی: گور بابای عشق اگه پول تو جیبت نباشه حتی قصابی سر کوچه بت دل نمیده چه برسه به عشقت...؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Arshiyaa ارسال شده در دیروز در 10:24 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 10:24 @Fadaei @Arshiyaa نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirBerLyN ارسال شده در دیروز در 10:25 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 10:25 مطمئنی ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Slap ارسال شده در دیروز در 15:59 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 15:59 در ۱۴۰۳/۱۱/۶ در 14:20، Ceti گفته است: @Slap Best گانر فقط خودت ستی جان, ممنون 18 ساعت قبل، TeacherAmin گفته است: @Slap عالیه تو گانری از نظرم مخصوصا شاتگان همه خوبن فقط نیاز دارن استعدادشون رو کشف کنن گانرای زیادی هست من حالا زیاد وال نمیرم دوئل نمیدم امین جون عزیز دلمی ستون گنگ, مرسی بابت نظرت نقل قول ندیدم نشنیدم نخوندم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KrillZ ارسال شده در دیروز در 16:02 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 16:02 در ۱۴۰۳/۱۱/۵ در 10:10، TravisScott گفته است: سلام و درود. بنظر خودم RobyN LastBLooDy BLUM ArKaDaSh البته زیادن اما یادم نیست پس من کو؟ فقط خودم مهران Slap عرفان Nerf ba taipan Gomrah سینا Farib Mehrab God SoTon Proofessor 7Khat Lawmen Brainless Patricio Neverlose همین جمع بهترینیم کسی هم جولو دارمون نیس. ودیگر دوستام که یادم نیس نقل قول Came Back لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Pschyo ارسال شده در 4 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 4 ساعت قبل بهترین شاتگان باز @ArkaDash @Slap @karadayii @forestWalker @SoToon نقل قول ツ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.