arshiyaCT ارسال شده در January 23 اشتراک گذاری ارسال شده در January 23 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: . • توضیحات: برای ادمین @DawN @SFC @Kamyab ارسال شد • مدارک (فیلم یا عکس): برای ادمین @DawN @SFC @Kamyab ارسال شد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست SFC ارسال شده در January 24 سرپرست اشتراک گذاری ارسال شده در January 24 درود: لطفا لینک مدرک را در همین تاپیک قرار دهید. نقل قول ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ NwA Still Free CreW ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
arshiyaCT ارسال شده در January 24 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 24 سلام و درود و خسته نباشید عرض میکنم. بنده قبلا استریم ارساکیا رو انجام میدادم و قوانین رعایت میشده و مرتضی جوایز رو به بنده میدادند. بنده یک پستی در اینستاگرام و یوتیوب از ارساکیا اپلود کردم و لینکش را برای مرتضی فرستادم و گفت قوانین رعایت نشده رو ویدیو ها بعله دریت میگفت عکش ارساکیا رو روی ویدیو نزاشته بودم. و بعد از اون قضیه بنده دوتا پست در اینستاگرام و یوتیوب اپلود کردم و دوتا پست در اینستاگرام جمع ویوش ۷ک بود و در یوتیوب فکر کنم نزدیک ۱.۵ک ویو بود و ابندفعه تمام قوانین رعایت شده بود. و تمام لینک هارا در تیکت برای مرتضی ارسال کردم و و بعد از دوهفته جواب دادند و گفتند صبور باشید بعد از یک ماه هم پاسخ دادند و گفتند قوانین رعایت نشده در ویدیو ها. و بنده در روز هر موقع ای مرتضی ان میشد در بازی ربپورت میدادم و ادمین ها میگفتند بهشون گفتیم و جوابی ندادند همیشه روند مرتضی به این شکل بود هرموقع ربپورت میدادم برای تولید محتوا یا AFK میشد یا میگفت کار دارم و اصلا جواب ریپورت های بنده رو نمیداد. و اینطور جواب بنده رو داد: بعد به بنده گفتند قوانین رو کامل مطالعه نکردید. و گفتند در جاهایی که فیلتره نباید پست بذاری اخه چرا روز اول در اون تیکتی که دادم نکفتی در اینستاگرام و بوتیوب ممنوع میباشد.اگه درست باشه حرفت؟ بعدشم به غیر از این دو پلتفرم جاهای دیگه ای برای کسب ویو نیست. بنده قبلا نزدیک ۵ ماهه پیش در توییچ استریم میکردم و ریپورت دادم و به مرتضی گفتم و گفت درسته مشکلی نداره و مبتونی جوایز دریافت کنی ولی الان برای تولید محتوا داره میگه مشکل داره؟ نباید جاهایی که فیلتره پست کنی؟ لطفا پیگیری کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.