iTANJIRO ارسال شده در January 22 اشتراک گذاری ارسال شده در January 22 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: خود پشتیبانی • توضیحات: سلام ایشون داخل پشتیبانی از دیشب تا الان به بنده گفتن قیمت مایک بن بنده 17.490 گلده الان اقای مرتضی و ایشون اومدن میگن به 26.890 تغییر کرد و بنده کل اموالم فروختم تا بتونم این مقدار جور کنم و ایشون داخل تیکت گفتن ردیم کنید منم کردم دیدم قیمت عوض کردن و ایشون مرتکب مجازات شدن ! • مدارک (فیلم یا عکس): 1 GOJO لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست کارکنان Mortezaa ارسال شده در January 24 سرپرست کارکنان اشتراک گذاری ارسال شده در January 24 درود و وقت بخیر خدمت شما @iTANJIRO شکایت شما رد/تایید شد. رد : شما درخواست رفع محرومیت میکروفون برای بار سوم تیکت را داشتید طبیعتا نباید قیمت بار سوم شما کمتر از بار دوم باشد در نتیجه بنده قیمت اعلام شده از طرف مسئول فروشگاه را قبول نداشته و آن را رد کردم. تایید : به دلیل عملکرد اشتباه و قیمت اشتباهی اخطارات لازم به ادمین مربوطه داده خواهد شد. بسته شد. 1 God Bless Great America لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده