Fire ارسال شده در October 11, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در October 11, 2018 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: تویه فیلم معلومه که تو چت /F گفتن نرو منم منتظر موندم تا بقیه برسن بعد از اون وارد تورف شدم وقتی با ایشون رو در روبودم 1V1 نبودیم بشتم من ادم بود. منظوره اینه که تمامیه تیرها که ازمن نبوده میگه SILENT AIM هم فکشنی های دیگه هم زدن + اینکه تعداد اعضای وار خیلی زیاد بوده هرکی از یه طرف تیر میزده و چند نفر بافی زده بودن که هر سانیه hp کم میشد • مدارک (فیلم یا عکس): http://uupload.ir/view/8vx0_gta_sa_2018-10-11_16-53-28-600.mp4/ ویرایش شده October 11, 2018 توسط shayan5696 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Najm ارسال شده در October 11, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در October 11, 2018 درود. در رابطه با گفته ی خودتون به اینکه بقیه داشتن تیر میزدن و هر ثانیه HP کم میشد باید عرض کنم خدمتتون که بحث کم شدن HP نیست. شما صدای فیلم رو ببرید بالا و سرعت رو بیارید پایین, دقت کنید هر تیری که از M4 شما زده میشه صدای Hitsound یا (Ding) مشخصه که داره دمیج میده. و در انتها با دیدن فیلم به صورت Slow motion کاملا مشخصه بجز این که تیر هایی که شما پخش به جاهایی که اسکینه فرد مقابل جلوی نشونه شما نیست میزنید Damage وارد میکنه به فرد, شما نشونه اصلحتون حتی بالای سینه اسکین هم نیست و Headshot میشه فرد مقابل. مدارک برای مدیریت ارسال شد. Cingulomania Thug 4 Life لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fire ارسال شده در October 12, 2018 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در October 12, 2018 (ویرایش شده) اولا اینو بگم که silent aim head shot نداره عزیز ثانیا دلیل نمیشه چون صدا میده aimباشه عضو بودم یینگم بالا بود میتونید از لیدر فکشن ببرسید که موقع اتک شما به اچ کیو خودتون گفت اگه بینگت بالا عه کرش میشی یا درستش کن یا نیا وقتی بینگ بالا باشه ممکنه زمان بخش صدا تغییر کنه TS من چون تویه اگر بازم بهونه ای دارید درخواست pc check دارم همونطور که چند هفته بیش pc check کردید و هیچی نداشتم Try to learn how shot with a gun in Samp ویرایش شده October 12, 2018 توسط shayan5696 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alperen ارسال شده در October 12, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در October 12, 2018 با سلام مدارک ادمین بررسی شد و شکایت شما رد شد نکته: فیلم خودتون برای بن شدنتون کافی بود، ولی با این حال فیلم ادمین مورد نظر بررسی شد و نظر قطعی بر این اساس است که شما از تقلب استفاده کردید نکته 2: من هم چند روز پیش به شما مشکوک شدم سر زدن Boss و ازتون درخواست فیلم کردم، فیلمتونو بررسی کردم شک 99% به تقلب شما داشتم اما به خاطر 1% بن نکردم شمارو نکته 3: Try to learn how CLEAR shot with a gun in Samp بسته شد. 1 1 3 Duygularım ağır yaralı لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده