shirmoz ارسال شده در دوشنبه در 21:45 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 21:45 عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: تعلیق بی دلیل مدارک (فیلم یا عکس): USP نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DawN ارسال شده در سهشنبه در 15:06 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 15:06 با سلام خدمت شاکی محترم شکایت شما در حال بررسی میباشد لطفا تا پاسخ نهایی صبور باشید. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Slap ارسال شده در 11 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 11 ساعت قبل سلام شیرموز جان, اکانت شما که SHIRMOZ_Y میباشد بنا به دور زده شدن حالت میکروفون بن و فحاشی به بازیکنان از سرور تعلیق شده است. (خودتان هم خبر دارید بهتان اطلاع داده بودم) موضوع شکایت شما تعلیق بی دلیل میباشد, بزارید دلایل را برایتان روشن کنم: از فحاشی به بازیکنان لذت میبرید؟ در مکان عمومی؟ ان هم به صورت مکرر با اکانت های زیاد و استفاده از نرم افزار هایی که موجب تغییر در سیستم شناسایی سخت افزار شما میشوند؟ بنابراین مجازات ان هم قبول کنید. دقیقا با چه هدفی زمانی که میکروفون بن میشوید با استفاده از همان نرم افزار ها مجددا برمیگردید و از میکروفونتان استفاده میکنید؟ با یک بار تعلیق شدن هنوز نمیدانید که این کار غیر مجاز است؟ همین برای تعلیق شما کافیست! چرا زمانی که بنده اقدام به Hardware ban شما میکنم سر استفاده از ان نرم افزار ها مجددا وارد سرور میشوید با همان دستگاه و باز به کار خود و فحاشی به بازیکنان ادامه میدهید؟ ما این عوامل را انجام میدهیم که شمارا از انجام تخلفات دور کنیم, و تا حد ممکن از مجازات کردن شما بگذریم, اما زمانی که تصمیم بر دور زدن ان ها میکنید چاره ای جز تعلیق شما نداریم. با این حال, دلیل شکایت شما را نمیدانم, خود شما در ان شب با فحاشی به بنده تخلفات خود را پذیرفتید و فکر میکردید که امکان مجازات بیشتر از این برای شما وجود ندارد. مدارک در بهترین زمان برای سرپرست ادمین ها ارسال خواهد شد. 1 نقل قول ندیدم نشنیدم نخوندم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.