LayDen ارسال شده در 10 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 10 ساعت قبل (ویرایش شده) عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: -- • توضیحات: با سلام و درود ایشون به بنده گفتن که اچ یو دی بنده مجازات ندارد و اینکه دیدم بعد از ۳۰دقیقه من را بن کرد و بنده هم بهشون گفتم که اگه مشکل داره عوض کنم ایشون چیزی نگفتند و الکی برایه بنده لاگ انداختن درخواست دارم از ایشون که برای مدارکه لازمه رو اقدام کنند • مدارک (فیلم یا عکس): ucp LayDen ویرایش شده 10 ساعت قبل توسط LayDen با هیچکس نبودن بهتر از بودن با آدم اشتباهیه! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Arvan ارسال شده در 8 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 8 ساعت قبل درود خدمت شاکی محترم و پاسخگوی عزیز. نقل قول - مودهایی که نشانه تیراندازی شما را فقط از لحاظ ظاهری تغییر می دهند. (زمانی که تیر می زنید باید نشانه شما بزرگ شود، در غیر اینصورت مود شما غیرقانونی می باشد) (نشانه نباید خیلی کوچک باشد یا نقطه باشد) طبق قانون بالا مجازات شدید. ۱ ساعت قبل، LayDen گفته است: به بنده گفتن که اچ یو دی بنده مجازات ندارد تکذیب میکنم عرض کردم در حال برسی است. ۱ ساعت قبل، LayDen گفته است: بنده هم بهشون گفتم که اگه مشکل داره عوض کنم قانون نگفته اگر اینگونه بود اخطار دهید. مجازات 30 روز محرومیت از سرور میباشد. در اولین فرصت باید تعویض شود در صورت مشاهده مود مورد نظر مجدد محروم میشوید. مدارک ارسال شد. STAFF-NOTE موفق و موید باشید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DawN ارسال شده در 8 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 8 ساعت قبل با سلام خدمت شاکی محترم HUD ای شما در حال استفاده از آن بودید بر خلاف قوانین مجموعه میباشد در نتیجه عملکرد ادمین مربوطه برای محرومیت شما صحیح بوده است. شکایت شما رد شد. موفق باشید. + بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده