Rande ارسال شده در دوشنبه در 15:55 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 15:55 فرم: • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: با سلام. بنده یه توهین شدت پایینی تو پینتبال کردم که مجازات میوت هم حتی نداشت. همینطور که در قوانین معلومه توهین شدت پایین هیچ مجازاتی نداره اونم به پلیر من یه توهین شدت پایین کردم دیدم توسط Jansuz مایک بن شدم لطفا رسیدگی شه. • مدارک (فیلم یا عکس): Log Nikaso نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Jansuz ارسال شده در دوشنبه در 17:46 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 17:46 توهین یا فحاشی در هر سطح و شدت یا داد زدن و ایجاد آلودگی صوتی بی مورد در اماکن عمومی (اماکن با جمعیت بالای 5 نفر) ممنوع است (بار اول: 500 دقیقه محرومیت از صحبت، بار دوم: 5 روز محرومیت از سرور، بار سوم: 20 روز محرومیت از سرور، بار چهارم: محرومیت استفاده از میکروفون برای همیشه) Staff-Note نقل قول • Son of The King of Kings • • King of The World • • Cyrus The Great • . . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DawN ارسال شده در دوشنبه در 19:37 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 19:37 با سلام خدمت شاکی محترم شکایت شما در حال بررسی میباشد لطفا تا پاسخ نهایی صبور باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rande ارسال شده در 15 ساعت قبل سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 ساعت قبل سلام خدمت ادمین عزیز میگم از کی تاالان تو سرور داد زدن شده مجازات کجای قوانین اینطور مجازاتی امده؟ بنده با یک شخص که نه ادمین بوده نه چیزی یه لفظی امدیم که اقای جانسوز داخل کلنشون هستن این کاملا مشخص هست که پارتی بازی هست! لطفا هرچی زودتر رسیدگی کنید.. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.