Sons ارسال شده در 16 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 16 ساعت قبل • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: با سلام، ایشون من بن زدن بخاطر ایونت LCS و من مجازات شدم و ایشون منو دوباره بن کرده ولی آقای @Arvan من مجازات کرده بود و دوباره بن شدم لطفا رسیدگی کنید • مدارک (فیلم یا عکس): !UCP = KonFo نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Jansuz ارسال شده در 12 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 12 ساعت قبل درود تاریخی که توی مدرک ایشون بوده با تاریخی که شما مجازات شدید توسط ادمین دیگر یکی نبوده و ممکن هست شما در 2 روز متوالی نا عدالتی کرده باشید. نقل قول • Son of The King of Kings • • King of The World • • Cyrus The Great • . . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sons ارسال شده در 10 ساعت قبل سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 ساعت قبل 1 ساعت قبل، Jansuz گفته است: درود تاریخی که توی مدرک ایشون بوده با تاریخی که شما مجازات شدید توسط ادمین دیگر یکی نبوده و ممکن هست شما در 2 روز متوالی نا عدالتی کرده باشید. داداش ادمین @Arvan میدونه همین ایونته:و من مجازات شدم و شما منو مجدد بن کردین تو UCP هم معلومه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Arvan ارسال شده در 9 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 9 ساعت قبل درود مدارک مجازات بازیکن گرامی از سمت بنده ارسال شد. موفق باشید.STAFF-NOTE نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DawN ارسال شده در 5 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 5 ساعت قبل با سلام خدمت شاکی محترم شکایت شما در حال بررسی میباشد لطفا تا پاسخ نهایی صبور باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.