Rate ارسال شده در January 20 اشتراک گذاری ارسال شده در January 20 - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: درود، من داشتم وال میزدم که یکی از دوستان اسپریش به من خورد و من همینجوری درحالت You are stunned بودم هیچ کاری نمیتونستم کنم حتی استوپ انیم و انیم های دیگر هم امتحان کردم ولی نشد. - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): Click - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): -- 𝐑𝐞𝐦𝐨𝐯𝐞 𝐭𝐡𝐞 𝐩𝐞𝐫𝐬𝐨𝐧 𝐰𝐡𝐨 𝐢𝐬 𝐧𝐨𝐭 𝐲𝐨𝐮𝐫 𝐩𝐫𝐢𝐨𝐫𝐢𝐭𝐲 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fail ارسال شده در January 20 اشتراک گذاری ارسال شده در January 20 با سلام نمیدونم مشکل از کجاست، این مورد تا به حال برای من اتفاق نیفتاده آیا Reproduceیی از رخ دادن این مورد برای ارائه دارید؟ داداش همونجوری پیش میرفتی، یهو میدیدی با AgSamp رفتی وسط GTA VI 1 𝕿𝖍𝖆𝖓𝖐 𝕲𝖔𝖉. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rate ارسال شده در January 20 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 20 4 دقیقه قبل، Fail گفته است: با سلام نمیدونم مشکل از کجاست، این مورد تا به حال برای من اتفاق نیفتاده آیا Reproduceیی از رخ دادن این مورد برای ارائه دارید؟ داداش همونجوری پیش میرفتی، یهو میدیدی با AgSamp رفتی وسط GTA VI والا من وسط وال زدن اینجوری شدم اسپری دوستم خورد بهم دیدم همینجوری میرفتم 𝐑𝐞𝐦𝐨𝐯𝐞 𝐭𝐡𝐞 𝐩𝐞𝐫𝐬𝐨𝐧 𝐰𝐡𝐨 𝐢𝐬 𝐧𝐨𝐭 𝐲𝐨𝐮𝐫 𝐩𝐫𝐢𝐨𝐫𝐢𝐭𝐲 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rate ارسال شده در January 20 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 20 @AdmBoT @Mohny @Toofan @Fayez 𝐑𝐞𝐦𝐨𝐯𝐞 𝐭𝐡𝐞 𝐩𝐞𝐫𝐬𝐨𝐧 𝐰𝐡𝐨 𝐢𝐬 𝐧𝐨𝐭 𝐲𝐨𝐮𝐫 𝐩𝐫𝐢𝐨𝐫𝐢𝐭𝐲 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LOPY ارسال شده در January 20 اشتراک گذاری ارسال شده در January 20 درود به آقای @Rate باگ گزارش شده شما: مشاهده نشد (باگ هایی شبیه به این باگ بصورت اتفاقی رخ میدهند و اگر قرار باشد بر طرف بشن باید Reproduce داشته باشن) اگر Reproduce از این باگ دارید در همین تاپیک قرار بدید. :Me in the game :My Dapuush in the game لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rate ارسال شده در January 20 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 20 6 دقیقه قبل، LOPY گفته است: درود به آقای @Rate باگ گزارش شده شما: مشاهده نشد (باگ هایی شبیه به این باگ بصورت اتفاقی رخ میدهند و اگر قرار باشد بر طرف بشن باید Reproduce داشته باشن) اگر Reproduce از این باگ دارید در همین تاپیک قرار بدید. درود، وقتی که یه نفر اسپری میکنه وقتی میرم پیشش بعضی موقه اینجوری میشه یا همون طور که خودت گفتی اتفاقی 𝐑𝐞𝐦𝐨𝐯𝐞 𝐭𝐡𝐞 𝐩𝐞𝐫𝐬𝐨𝐧 𝐰𝐡𝐨 𝐢𝐬 𝐧𝐨𝐭 𝐲𝐨𝐮𝐫 𝐩𝐫𝐢𝐨𝐫𝐢𝐭𝐲 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AdmBoT ارسال شده در January 20 اشتراک گذاری ارسال شده در January 20 2 ساعت قبل، Rate گفته است: درود، وقتی که یه نفر اسپری میکنه وقتی میرم پیشش بعضی موقه اینجوری میشه یا همون طور که خودت گفتی اتفاقی بعضی موقعهایی که میگید بستگی به چه مواردی داره؟ یعنی چیکار میکنید این باگ صورت میگیره؟ آیا با چت کردن از حالت Stun خارخ میشوید؟ The only thing making you unhappy are your own thoughts لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rate ارسال شده در January 21 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 21 11 ساعت قبل، AdmBoT گفته است: بعضی موقعهایی که میگید بستگی به چه مواردی داره؟ یعنی چیکار میکنید این باگ صورت میگیره؟ آیا با چت کردن از حالت Stun خارخ میشوید؟ نه چت میدم خارج نمیشه از اون حالت من رفتم کناره وال اسپری دوستم خورد بهم اینجوری شد دیگه نمیدونم چرا اینجوری شد 𝐑𝐞𝐦𝐨𝐯𝐞 𝐭𝐡𝐞 𝐩𝐞𝐫𝐬𝐨𝐧 𝐰𝐡𝐨 𝐢𝐬 𝐧𝐨𝐭 𝐲𝐨𝐮𝐫 𝐩𝐫𝐢𝐨𝐫𝐢𝐭𝐲 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AdmBoT ارسال شده در January 21 اشتراک گذاری ارسال شده در January 21 نتیجه گزارش در بررسیِ نهایی (-) میباشد: مشاهده نشد. 1 The only thing making you unhappy are your own thoughts لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Integer ارسال شده در January 21 اشتراک گذاری ارسال شده در January 21 شاید دوستت نفرین شده :// MonsterS [M] :My Account :My Brothers لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
توسعه دهنده Mohny ارسال شده در January 26 توسعه دهنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 26 درود، در جریان این مورد هستیم و این مشکل از مشکلات نادر است که میبایست در AG:SAMP فیکس شود. COMFORTABILITY KILLS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده