Rate ارسال شده در دیروز در 06:11 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 06:11 - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: درود، من داشتم وال میزدم که یکی از دوستان اسپریش به من خورد و من همینجوری درحالت You are stunned بودم هیچ کاری نمیتونستم کنم حتی استوپ انیم و انیم های دیگر هم امتحان کردم ولی نشد. - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): Click - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): -- نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fail ارسال شده در 23 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 23 ساعت قبل با سلام نمیدونم مشکل از کجاست، این مورد تا به حال برای من اتفاق نیفتاده آیا Reproduceیی از رخ دادن این مورد برای ارائه دارید؟ داداش همونجوری پیش میرفتی، یهو میدیدی با AgSamp رفتی وسط GTA VI 1 نقل قول 𝕿𝖍𝖆𝖓𝖐 𝕲𝖔𝖉. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rate ارسال شده در 23 ساعت قبل سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 ساعت قبل 4 دقیقه قبل، Fail گفته است: با سلام نمیدونم مشکل از کجاست، این مورد تا به حال برای من اتفاق نیفتاده آیا Reproduceیی از رخ دادن این مورد برای ارائه دارید؟ داداش همونجوری پیش میرفتی، یهو میدیدی با AgSamp رفتی وسط GTA VI والا من وسط وال زدن اینجوری شدم اسپری دوستم خورد بهم دیدم همینجوری میرفتم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rate ارسال شده در 21 ساعت قبل سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 21 ساعت قبل @AdmBoT @Mohny @Toofan @Fayez نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LOPY ارسال شده در 19 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 19 ساعت قبل درود به آقای @Rate باگ گزارش شده شما: مشاهده نشد (باگ هایی شبیه به این باگ بصورت اتفاقی رخ میدهند و اگر قرار باشد بر طرف بشن باید Reproduce داشته باشن) اگر Reproduce از این باگ دارید در همین تاپیک قرار بدید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rate ارسال شده در 19 ساعت قبل سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 19 ساعت قبل 6 دقیقه قبل، LOPY گفته است: درود به آقای @Rate باگ گزارش شده شما: مشاهده نشد (باگ هایی شبیه به این باگ بصورت اتفاقی رخ میدهند و اگر قرار باشد بر طرف بشن باید Reproduce داشته باشن) اگر Reproduce از این باگ دارید در همین تاپیک قرار بدید. درود، وقتی که یه نفر اسپری میکنه وقتی میرم پیشش بعضی موقه اینجوری میشه یا همون طور که خودت گفتی اتفاقی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AdmBoT ارسال شده در 11 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 11 ساعت قبل 2 ساعت قبل، Rate گفته است: درود، وقتی که یه نفر اسپری میکنه وقتی میرم پیشش بعضی موقه اینجوری میشه یا همون طور که خودت گفتی اتفاقی بعضی موقعهایی که میگید بستگی به چه مواردی داره؟ یعنی چیکار میکنید این باگ صورت میگیره؟ آیا با چت کردن از حالت Stun خارخ میشوید؟ نقل قول The only thing making you unhappy are your own thoughts لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.