Diss ارسال شده در یکشنبه در 20:20 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 20:20 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: - • توضیحات: درود، ایشون در صورتی که با HW,IP اندروید مایک بن هستن، با IP,HW های دیگه میک میدن، و نزدیک به چندین ماه ها هست که ایشون Abuse میکنن، بدرود، • مدارک (فیلم یا عکس): Record پ.ن: دوست عزیزم، هم شکایت کردی، هم C-8 دادی، نمیتونستم اینو نزارم، در صورتی که من داخل اون مدرک شکایتت گفته بودم به کسه دیگه ای اینارو بگو... ویرایش شده یکشنبه در 20:22 توسط TuTun Me ───┤ ♩♬♫♪♭ ├─── ───┤♪♭◁ㅤ❚❚ㅤ▷♭♪├─── زندگی نامرده بد، ی ...... نباید باورش کرد! My Moulti CaKeFamily لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Jansuz ارسال شده در دوشنبه در 13:47 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 13:47 درود خدمت شاکي محترم شکايت شما رد شد. 17 ساعت قبل، TuTun گفته است: پ.ن: دوست عزیزم، هم شکایت کردی، هم C-8 دادی، نمیتونستم اینو نزارم، در صورتی که من داخل اون مدرک شکایتت گفته بودم به کسه دیگه ای اینارو بگو... در ۱۳۹۵/۱۰/۲۲ در 12:28، Ali گفته است: لطفاً از هرگونه توهین، بی احترامی، اسپم، کنایه و موارد اضافی ممنوع خودداری نمایید! (شکایت به صورت خودکار رد خواهد شد) موفق باشيد. • Son of The King of Kings • • King of The World • • Cyrus The Great • . . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده