M0STAFA ارسال شده در یکشنبه در 18:43 اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 18:43 عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: نیاز نیست • توضیحات: درود خدمت شما حدود یک ماه هست که من تعلیق هستم و سرپرست مربوطه کار بنده رو رسیدگی نمیکنه اول اینکه تعلیق بی دلیل بوده در زمانی که من استف بودم و تایم زیادی برای برای هلپری میزاشتم و همچنین Days زیادی زده بودم (چه با تایم چه با رف) ایشون بنده رو برای ارتباط گرفتن با خودشون تعلیق کرد از همون روز اول ارتباط گرفتم و توضیحات کامل رو ارائه کردم و کاملا بی تفاوت بودن به آنچه نوشتم مدرکی دارند که ثابت کنن فرد روی اکانت بنده بوده تا اموال تقسیم شود ولی چطوری مدرکی ندارند که من در زمان خرید و فروش روی اکانت نبودم!!؟ حتی همکاری هم کردم و اعلام کردم تنها چیزی که در زمان بازی کردن اون فرد به اکانت اضافه شده و باقی مونده چند تا Skin هستش که کسر کنید و بهش بدید برام مهم نیست همکاری کردم و اعلام کردم اموال رو ولی هنوز هم روند بررسی ادامه داره (ولی مثل اینکه ایشون رفته مرخصی و منو داخل تعلیق گذاشته و هیچ بررسی انجام نمیشه) بنده یکبار هم اموالم رو جهت رفع تعلیق استفاده کردم الان هم جز Skin هیچ اموالی برای برداشتن ندارند و باقی اموال همش متعلق به بندست از مدیریت عزیز کامیاب خواهش میکنم برای بررسی نکردن تعلیق بنده به مدت یک ماه حداقل مجازاتی برای ایشون تعیین کنند و مشکل من رو حل کنند! • مدارک (فیلم یا عکس): https://forum.arsacia.ir/messenger/92144/?tab=comments#comment-271824 2 نقل قول ❖ـــــــــــــــــ❖❖ـــــــــــــــــ❖ ❖ـــــــــــــــــ❖❖ـــــــــــــــــ❖❖ـــــــــــــــــ❖ ❖ـــــــــــــــــ❖❖ـــــــــــــــــ❖ ❖ـــــــــــــــــ❖❖ـــــــــــــــــ❖ ما دوستامونو از دست نمیدیم، فقط یاد میگیریم کیا واقعی ترن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست SFC ارسال شده در 20 ساعت قبل سرپرست اشتراک گذاری ارسال شده در 20 ساعت قبل درود: توضیحات لازمه ارسال شد 1 نقل قول ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ NwA Still Free CreW ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.