UnSolved ارسال شده در January 19 اشتراک گذاری ارسال شده در January 19 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: - • توضیحات: با سلام خدمت مسئولین و @Toofan عزیز من قبل از اینکه هاستری بگیرم چیت زدم و منکرش نیستم و توسط ادمین مبین @ZakharAsli هم مجازاتش بر روی بنده اعمال شد و لاگش هم توی یو سی پی موجوده بعد از اون روز چیتارو پاک کردم و هاستری خریدم بنده دلیل موجهی بخاطر بن شدن و دیموت شدن از تیم هاستر ها نمیبینم و خواستار بک خوردن روز های هاستریم و پاک شدنه لاگ یو سی پیم هستم اگر هم چیتی بوده قبلا مجازاتش اعمال شده و بن و دیموتی که اقای @Toofan روی بنده اعمال کرده کاملا ناحقی هستش ناگفته نمونه که هنوزم افراد خیلی زیادی توی سرور هستش که نام نمیبرم ولی چیت میزدن و هنوزم میزنن ولی مجازاتی روشون اعمال نشده و اکثرا افرادی رو بن کردید که سابقه چیت داشتن و حتی بعضی از اندروید پلیر ها هم بن کردید و واقعا نمیتونم بفهمم که دلیلتون برای اینکار چی بوده و علاقه ای هم برای دخالت توی کار مسئولین ندارم @Ali @Kamyab اگر قرار بر این باشه بعد از ۵ سال پلی دادن تو این سرور که ما براش از وقتمون و پول های ریالیمون مایه میزاریم حقمون پایمال بشه نه تنها ارزش وقت گذاشتن نداره بلکه این کار بر خلاف قوانین شرعی و اسلامی هم هست و میشه گفت حق الناس هم محسوب میشه • مدارک (فیلم یا عکس): بنده خواستار مدارک کامل چیت زدنم از جناب @Toofan در زمانی که در تیم هاستر ها حضور داشتم هستم بن لاگ UCP ویرایش شده January 19 توسط UnSolved اضافه کردن چند نکته 2 1 1 𝓓𝓸 𝔀𝓱𝓪𝓽𝓮𝓿𝓮𝓻 𝔂𝓸𝓾 𝔀𝓪𝓷𝓽 𝓷𝓸 𝓶𝓪𝓽𝓽𝓮𝓻 𝔀𝓱𝓪𝓽 𝓹𝓮𝓸𝓹𝓵𝓮 𝓼𝓪𝔂 لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/58372-%D8%A8%D9%86-%D9%88-%D8%AF%DB%8C%D9%85%D9%88%D8%AA-%D8%A8%DB%8C-%D8%AF%D9%84%DB%8C%D9%84-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%DB%8C%D9%85-%D9%87%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%B1-%D9%87%D8%A7-toofan/ به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ریاست اجرایی Toofan ارسال شده در January 19 ریاست اجرایی اشتراک گذاری ارسال شده در January 19 با سلام و درود شکایت شما رد میشود، مدارک کامل و موثق میباشد. شما بعد از خرید رفع محرومیت هم مجدد از چیت استفاده کردید و مجددا مجازات شدید. 1 ╗═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╔ مهربانی من دعوتنامه ای برایسوءاستفاده ی تو نیست. ╝═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╚ لینک به دیدگاه https://forum.arsacia.ir/topic/58372-%D8%A8%D9%86-%D9%88-%D8%AF%DB%8C%D9%85%D9%88%D8%AA-%D8%A8%DB%8C-%D8%AF%D9%84%DB%8C%D9%84-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%DB%8C%D9%85-%D9%87%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%B1-%D9%87%D8%A7-toofan/#findComment-662062 به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده