iMoBiN ارسال شده در شنبه در 16:28 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 16:28 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: با چه منطقی منی که تو 2ماه گذشته کلا 2 ساعت هم انلاین نبودم بن شدم؟ حالا قبل اون شاید چیت زده باشم ولی خب مجازات هم شدم دیگه دوباره چرا نمد واسه لگ سرور راه های بهتری از کاهش پلیر هم وجود داره • مدارک (فیلم یا عکس): بن لاگ 1 1 1 1 BaVaR KoN Nmd لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iMoBiN ارسال شده در شنبه در 18:06 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 18:06 پس میگیرم 2 BaVaR KoN Nmd لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ریاست اجرایی Toofan ارسال شده در یکشنبه در 10:42 ریاست اجرایی اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 10:42 با سلام و درود شکایت شما رد میشود، مدارک کامل و موثق میباشد. بابت همکاری شما متشکریم 1 1 ╗═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╔ مهربانی من دعوتنامه ای برایسوءاستفاده ی تو نیست. ╝═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╚ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده