Mamazi ارسال شده در شنبه در 15:49 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 15:49 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: —- • توضیحات: سلام خسته نباشید داشمن از یکی از عضو های یدکش شکایت کردم سه روز هست این لیدر یدکش گزارش ها رو چک نکرده هست و من یه روز قبل متینگ شکایت کردم این آقا چک نکرده هست و حتی به آن عضو رنک دو رو هم داده میتونی برید گزارش اعضای فکشن یدکش چک کنید • مدارک (فیلم یا عکس): from 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Azhir ارسال شده در شنبه در 16:50 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 16:50 (ویرایش شده) درود. عزیزم اول اینکه من نبودم و اینکه شکایت شما در حال بررسی هست و هنوز 2 روز شده نه 3 روز ویرایش شده شنبه در 16:54 توسط Azhir 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
دیدگاه ویژه شده Robert ارسال شده در دیروز در 12:13 دیدگاه ویژه شده اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 12:13 درود @Mamazi شکایت شما رد شد. لیدر محترم متاسفانه شرایط بررسی شکایات رو نداشتند. بزودی شکایت شما پاسخ داده خواهد شد. موفق باشید، بدرود. 『』 C14H22N2O لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
ارسال شده توسط Robert،
0 واکنش
رفتن به پست