SHiKaMi ارسال شده در January 18 اشتراک گذاری ارسال شده در January 18 فرم: • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: - • توضیحات: سلام به پاسخگوی شکایت . اقای توفان ۶۲ نفر رو بخاطر چیت بن زده و من هم جزو اون ۶۲ نفر بودم با این کاری ندارم که همه رو بن زدند اما من از لحاظ چیت نه چیزی بلدم نه تاحالا امتحان کردم حتی میتونید بیایید ببنید و این کاره اقای توفان اشتباه بوده . خواهش میکنم رسیدگی کنید چون من به اکانتم نیاز دارم • مدارک (فیلم یا عکس): مدرک هم از اقای توفان میخواهم 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ریاست اجرایی Toofan ارسال شده در January 19 ریاست اجرایی اشتراک گذاری ارسال شده در January 19 با سلام و درود شکایت شما رد میشود، مدارک کامل و موثق میباشد. ╗═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╔ مهربانی من دعوتنامه ای برایسوءاستفاده ی تو نیست. ╝═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╚ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده