رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

شکایات بی مورد - Amir.is.king

Metii

ارسال‌های توصیه شده

عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: AlaaHazrat.png

• عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل:

amir.is.king.png

• عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: -

• توضیحات: با سلام و درود.

شکایات بی مورد و مکرر

• مدارک (فیلم یا عکس):

arsacia.ir/topic/57521-%D8%B1%D8%AF-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86-%D8%B4%DA%A9%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%D8%A8%DB%8C-%D8%AF%D9%84%DB%8C%D9%84-ramtin/

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام و خسته نباشید @Metii ، بنده در هرکدوم از شکایت ها اشکالاتی داشتم که ادمین هایه مربوطه به آن اشاره کردند و این پست هارو رد کردند که اگه اولین شکایتی که گذاشتین به نظر خودت رد میشد ؟ چون ادمین مربوطه متوجه منظور من نشده رد کرده ، در پست دوم خود شما هم برین cnn ls میبینین که چه آدمایی واسه پول چیکار میکنن ولی خب از شانس بنده که ذکر کمی درباره این موضوع کردم و البته مدارک کمتر رد شد ، در شکایت سه همونطور که میبین من یک متنی به فکر خودم امضا نوشتم که اونم به خاطر متن اضافه رد شد ، در شکایت چهارم هم طبق ذکری که خود @AliExpert کردند تایم اش نشده بود و گوشی بنده بخاطر بد بودن کیفیت نور زیاد بود باعث شد روز بشه و شکایت من رد بشه ، در شکایت پنجم طبق چیزی که گفتم مشکوک نه واقعا داره اکانت خرید و فروش میکنه و چون عدد ریالی (پول واقعی) وجود نداشت رد شد ، امیدوارم مطالب بنده رو خوانده و آگاه شوید به هر شکایتی که کردم ، با تشکر.

69ce13_24ddf615-2462a608-24892d10-24e722amir.is.king.pngnegahechap.png69ce13_24ddf615-2462a608-24892d10-24e722

691723_25IMG-20240724-003940-633.jpg

لینک به دیدگاه

باسلام خدمت شاکی محترم

شکایت شما بررسی میشود و در پس بررسی اگر شکایات بی مورد صورت گرفته باشد مجازات اعمال خواهد شد.

بسته شد.

ویرایش شده توسط Mehrdad

:My Account

Mehrdad.png

928406_24friend-gif-3-.gif

لینک به دیدگاه

• Mehrdad موضوع را قفل کرد
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...