Metii ارسال شده در January 17 اشتراک گذاری ارسال شده در January 17 عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: - • توضیحات: با سلام و درود. شکایات بی مورد و مکرر • مدارک (فیلم یا عکس): arsacia.ir/topic/57521-%D8%B1%D8%AF-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86-%D8%B4%DA%A9%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%D8%A8%DB%8C-%D8%AF%D9%84%DB%8C%D9%84-ramtin/ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
neghahechap ارسال شده در January 18 اشتراک گذاری ارسال شده در January 18 سلام و خسته نباشید @Metii ، بنده در هرکدوم از شکایت ها اشکالاتی داشتم که ادمین هایه مربوطه به آن اشاره کردند و این پست هارو رد کردند که اگه اولین شکایتی که گذاشتین به نظر خودت رد میشد ؟ چون ادمین مربوطه متوجه منظور من نشده رد کرده ، در پست دوم خود شما هم برین cnn ls میبینین که چه آدمایی واسه پول چیکار میکنن ولی خب از شانس بنده که ذکر کمی درباره این موضوع کردم و البته مدارک کمتر رد شد ، در شکایت سه همونطور که میبین من یک متنی به فکر خودم امضا نوشتم که اونم به خاطر متن اضافه رد شد ، در شکایت چهارم هم طبق ذکری که خود @AliExpert کردند تایم اش نشده بود و گوشی بنده بخاطر بد بودن کیفیت نور زیاد بود باعث شد روز بشه و شکایت من رد بشه ، در شکایت پنجم طبق چیزی که گفتم مشکوک نه واقعا داره اکانت خرید و فروش میکنه و چون عدد ریالی (پول واقعی) وجود نداشت رد شد ، امیدوارم مطالب بنده رو خوانده و آگاه شوید به هر شکایتی که کردم ، با تشکر. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mehrdad ارسال شده در 6 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 6 ساعت قبل (ویرایش شده) باسلام خدمت شاکی محترم شکایت شما بررسی میشود و در پس بررسی اگر شکایات بی مورد صورت گرفته باشد مجازات اعمال خواهد شد. بسته شد. ویرایش شده 6 ساعت قبل توسط Mehrdad :My Account ________________________________________________ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده