Metii ارسال شده در 8 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 8 ساعت قبل عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: - • توضیحات: با سلام و درود. شکایات بی مورد و مکرر • مدارک (فیلم یا عکس): arsacia.ir/topic/57521-%D8%B1%D8%AF-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86-%D8%B4%DA%A9%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%D8%A8%DB%8C-%D8%AF%D9%84%DB%8C%D9%84-ramtin/ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
amirking88 ارسال شده در 13 دقیقه قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دقیقه قبل سلام و خسته نباشید @Metii ، بنده در هرکدوم از شکایت ها اشکالاتی داشتم که ادمین هایه مربوطه به آن اشاره کردند و این پست هارو رد کردند که اگه اولین شکایتی که گذاشتین به نظر خودت رد میشد ؟ چون ادمین مربوطه متوجه منظور من نشده رد کرده ، در پست دوم خود شما هم برین cnn ls میبینین که چه آدمایی واسه پول چیکار میکنن ولی خب از شانس بنده که ذکر کمی درباره این موضوع کردم و البته مدارک کمتر رد شد ، در شکایت سه همونطور که میبین من یک متنی به فکر خودم امضا نوشتم که اونم به خاطر متن اضافه رد شد ، در شکایت چهارم هم طبق ذکری که خود @AliExpert کردند تایم اش نشده بود و گوشی بنده بخاطر بد بودن کیفیت نور زیاد بود باعث شد روز بشه و شکایت من رد بشه ، در شکایت پنجم طبق چیزی که گفتم مشکوک نه واقعا داره اکانت خرید و فروش میکنه و چون عدد ریالی (پول واقعی) وجود نداشت رد شد ، امیدوارم مطالب بنده رو خوانده و آگاه شوید به هر شکایتی که کردم ، با تشکر. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.