Suvastika ارسال شده در جمعه در 18:11 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 18:11 - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: وقتی داخل زندان باشید، اگه یه نفر رو بر روی شما Teleport/ بزنن باید ارور بدع، ولی تلپورت میشع رو شما - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): نیاز نیست - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): بالا گفتم .ٖؒ﷽══════════════════════════════ .--ღஐƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒஐღ--. یک روز ؋ـرا مے رسـב کـہ بـہ خاطر نکشتن هر یک یهوבے اورا نـ؋ـرین میکنیم.... .--ღஐƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒஐღ--. (/_\) (•.•) >/ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LordMeysam ارسال شده در جمعه در 19:04 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 19:04 درود باگ نیست پیشنهاد است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
New ارسال شده در جمعه در 21:32 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 21:32 عرض ادب خدمت شما عرض کنم که اگه منظور شما دستور Goto/ هست که میشه و این مورد باید در قسمت پیشنهادات انتقادات قرار دهید ولی دستور TP/ یا همون Teleport/ نمیشه روی کسی این دستور رو زد و با ارور اون فرد در زندان است مواجه میشويد. شاد و پیروز باشید. Revengers ━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━ if i Had A Pair Of Wings i Would Fly Far Away ━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━ ━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AdmBoT ارسال شده در شنبه در 16:31 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 16:31 نتیجه گزارش در بررسیِ نهایی (-) میباشد؛ توضیحات کامل توسط آزماینده بتا @New ارائه داده شد. The only thing making you unhappy are your own thoughts لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Suvastika ارسال شده در شنبه در 19:04 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 19:04 ولی دیروز یکی از هاستر ها وقتی تو زندان بودم این کار رو کرد و یکی از عزیزان رو روی من تلپورت کرد .ٖؒ﷽══════════════════════════════ .--ღஐƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒஐღ--. یک روز ؋ـرا مے رسـב کـہ بـہ خاطر نکشتن هر یک یهوבے اورا نـ؋ـرین میکنیم.... .--ღஐƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒஐღ--. (/_\) (•.•) >/ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
توسعه دهنده Mohny ارسال شده در یکشنبه در 05:02 توسعه دهنده اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 05:02 درود، گزارش شما رد شد. COMFORTABILITY KILLS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده