Anabell ارسال شده در جمعه در 17:33 اشتراک گذاری ارسال شده در جمعه در 17:33 (ویرایش شده) فرم: • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: (-) • توضیحات: بنده داشتم توی CNN تبلیغ ماشینی که برای فروش گزاشته بودم تبلیغ می کردم و مایک دادم که با ادمین ممد جان سوز در مورد ی مسائلی حرف میزدم که یهو گفت مایک نده و من پرسیدم چرا؟ گفت که آقا بالا سرت میگه و توهین کرد کاری به موضوع نداریم فعلا فقط اسپم می کنه و تگ می کنه همش کل صفحه که اسم من بود توی چت ولی قبل تز هم باز سر حرف های دیگه اش هی تگ و اسپم می کرد. ادمین های عزیز من اسکیرین شات لپتاپ رو بلد نیستم اینجوری عکس گرفتم با گوشی و عکس ها واضح هست روی عکس ها کلیک کنید بهتر میاره و نگید شکایت رد شد طبق قوانین باید عکس به طور واضح و با تاریخ و زمان و نام سرور باشه که هست اولین عکس نام اینای سرور هست و دومی دید بهتر از چت و نزدیک تر. ناظم و ادمین @LiN شکایت رو بی مورد رد نکن چون مدارک واضح است شکایت های قبلی من دقیقا به همین شکل قبول شد و مجازات بازیکن ها اعمال شده بود اگه میشه رد نکن بی مورد. • مدارک (فیلم یا عکس): مدرک شماره ۱ که اسم و تاریخ زمان سرور هست: مدرک شماره ۲ برای دید بهتر از چت نزدیک و دارای TimeStapm: ویرایش شده جمعه در 17:34 توسط Anabell :Staff Team لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Jansuz ارسال شده در شنبه در 15:31 اشتراک گذاری ارسال شده در شنبه در 15:31 درود خدمت شاکی محترم شکایت شما تایید شد. موفق باشید. • Son of The King of Kings • • King of The World • • Cyrus The Great • . . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده