RTmixr ارسال شده در دیروز در 10:55 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 10:55 سلام برار گلم خوبی؟خوشی؟سلامتی؟ بریم سراغ سوالات داغ از عمو ممد Lets go 1-اهل کجایی؟ 2- اسم کاملت چیه؟ 3-کجا زندگی میکنی؟ 4- رفقای صمیمیت؟ 5- آیا درگیری تا به حال با یکی یا چند نفر داشتی که هنوز روابطتون قاراشمیش باشه؟ 6-اگه درگیری داشتی با کی و سر چی بوده؟ 7- همه میدونن اعصاب مصاب یوخ (به خصوص افراد کلن) ولی آیا احساسی هم هستی؟ 8-نامزد داری؟( اسم اصلیش رو نمیشه گفت) 9- آقا سوال اصلی رو یادم رفت. منو میشناسی؟ 10-بهترین ادمین از نظرت؟ 11- بهترین هلپر از نظرت؟ 12- دارایی هات تو سرور چقدره؟ 13- بهترین دسته تو سرور؟ 14- بهترین فکشن دسته ملایم؟ 15- بهترین فکشن دسته متوسط؟ 16-بهترین اقلیت دپارتمان؟ همینا موفق باشی برارم نقل قول :MyAccount :MyBrothers :MyWife لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Terrorism ارسال شده در دیروز در 16:40 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 16:40 سلام به همه دوستان عزیز 1-اهل کجایی؟ تبریز 2- اسم کاملت چیه؟ ممد 3-کجا زندگی میکنی؟ تبریز 4- رفقای صمیمیت؟ Hard - KrillZ - iSaJaD - Exterme - Fayez و همه بچه های کلن [ST] 5- آیا درگیری تا به حال با یکی یا چند نفر داشتی که هنوز روابطتون قاراشمیش باشه؟ بله 6-اگه درگیری داشتی با کی و سر چی بوده؟ با کی که بماند ولی راجب سر چی هم بخاطر گانری و بحث و زیرکشی 7- همه میدونن اعصاب مصاب یوخ (به خصوص افراد کلن) ولی آیا احساسی هم هستی؟ بله 8-نامزد داری؟( اسم اصلیش رو نمیشه گفت) نخیر 9- آقا سوال اصلی رو یادم رفت. منو میشناسی؟ بله 10-بهترین ادمین از نظرت؟ بی شک Amir و یزمان Matrix 11- بهترین هلپر از نظرت؟ از نظر من الان که خیلی دارن تایم و زحمت میکشن IGNORE - Hard - KingMostafa ولی از حق هم نگذریم یزمان Exile هم خیلی زحمت کشیده بود 12- دارایی هات تو سرور چقدره؟ اگه با اون هاستری هایی که گرفتم حساب کنیم تقریبا 1,000,000,000$ 13- بهترین دسته تو سرور؟ FBI 14- بهترین فکشن دسته ملایم؟ Medic 15- بهترین فکشن دسته متوسط؟ BLL 16-بهترین اقلیت دپارتمان؟ FBI 1 نقل قول ☠ ▁ ▂ ▄ ▅ ▆ ▇ █ ـ٨ـﮩـ۸ـﮩـ 𝗦𝘂𝗿𝘃𝗶𝘃𝗮𝗹 𝗧𝗲𝗮𝗺 ــ٨ـﮩـ۸ـﮩ █ ▇ ▆ ▅ ▄ ▂ ▁ ☠ : 𝙈𝙮 𝙖𝙘𝙘𝙤𝙪𝙣𝙩 : 𝙈𝙮 𝙗𝙧𝙤𝙩𝙝𝙚𝙧𝙨 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BlackOcean ارسال شده در دیروز در 17:31 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 17:31 (ویرایش شده) ممد جان همه چیو که فهمیدیم ولی این دارایی تو گیم یا هاستری که خریدی همشو خودت با پول خودت گرفتی یا ددی مایه داری ؟ من یا قورمه سبزی؟ Lamborghini یا قالیچه حضرت سلیمان؟ ارساکیا یا کلنت؟ (میدونم چرت گفتم) بین @Karadeniz و @Fayez کدوم رو میکشی؟ پول یا عشق ؟ گه ایندی جواب ور. @Terrorism ویرایش شده دیروز در 17:32 توسط BlackOcean نقل قول My Account My Bothers لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Terrorism ارسال شده در 22 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 22 ساعت قبل ولی این دارایی تو گیم یا هاستری که خریدی همشو خودت با پول خودت گرفتی یا ددی مایه داری ؟ قطعا پول خودم حالا یه عده میدونن کسب و درآمد منو من یا قورمه سبزی؟ بی احترامی نشه ولی من شمارو نمیشناسم و از یه طرفم نمیشه از قورمه سبزی گذشت Lamborghini یا قالیچه حضرت سلیمان؟ لامبو که عادی شده , بنظرم قالیچه بهتر باشه ارساکیا یا کلنت؟ (میدونم چرت گفتم) آرساکیایی نباشه کلن هم درکار نیس پس آرساکیا بین @Karadeniz و @Fayez کدوم رو میکشی؟ @Karadeniz رو که هر روز یه کاری میکنم انتحاری میکنه هر روز میکشمش پول یا عشق ؟ پول نباشه عشقی هم درکار نیس نقل قول ☠ ▁ ▂ ▄ ▅ ▆ ▇ █ ـ٨ـﮩـ۸ـﮩـ 𝗦𝘂𝗿𝘃𝗶𝘃𝗮𝗹 𝗧𝗲𝗮𝗺 ــ٨ـﮩـ۸ـﮩ █ ▇ ▆ ▅ ▄ ▂ ▁ ☠ : 𝙈𝙮 𝙖𝙘𝙘𝙤𝙪𝙣𝙩 : 𝙈𝙮 𝙗𝙧𝙤𝙩𝙝𝙚𝙧𝙨 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmiRKomanDo ارسال شده در 21 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 21 ساعت قبل درود. 1- چن سالته. 2- منو چقدر دوست داری. 3- بهترین کلن از نظرت. 4- بهترین دوستت فقط یه نفر. 5- بهترین لیدر از نظرت. بدرود. نقل قول My Account My Multi Account لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Terrorism ارسال شده در 20 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 20 ساعت قبل 1- چن سالته. 21 2- منو چقدر دوست داری. خیلی کم 3- بهترین کلن از نظرت. یزمان GT الان ST 4- بهترین دوستت فقط یه نفر. اگه یک نفر باشه مادر 5- بهترین لیدر از نظرت. در حاضر Kiya 1 نقل قول ☠ ▁ ▂ ▄ ▅ ▆ ▇ █ ـ٨ـﮩـ۸ـﮩـ 𝗦𝘂𝗿𝘃𝗶𝘃𝗮𝗹 𝗧𝗲𝗮𝗺 ــ٨ـﮩـ۸ـﮩ █ ▇ ▆ ▅ ▄ ▂ ▁ ☠ : 𝙈𝙮 𝙖𝙘𝙘𝙤𝙪𝙣𝙩 : 𝙈𝙮 𝙗𝙧𝙤𝙩𝙝𝙚𝙧𝙨 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SladeWilson ارسال شده در 8 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 8 ساعت قبل 1- موج آینه بود یا گوشیت کج بود یا قدرت خدا بود؟ 2- مسلمونی؟ نقل قول .𝚁𝚎𝚖𝚎𝚖𝚋𝚎𝚛, 𝙼𝚎𝚝𝚊𝚕 𝙼𝚞𝚜𝚝 𝙱𝚞𝚛𝚗 𝙱𝚎𝚏𝚘𝚛𝚎 𝙸𝚝 𝙱𝚎𝚌𝚘𝚖𝚎𝚜 𝚊 𝙱𝚕𝚊𝚍𝚎 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Terrorism ارسال شده در 7 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 7 ساعت قبل 1- موج آینه بود یا گوشیت کج بود یا قدرت خدا بود؟ قدرت ادیت یه مشت آدمای بیکار 2- مسلمونی؟ نه نقل قول ☠ ▁ ▂ ▄ ▅ ▆ ▇ █ ـ٨ـﮩـ۸ـﮩـ 𝗦𝘂𝗿𝘃𝗶𝘃𝗮𝗹 𝗧𝗲𝗮𝗺 ــ٨ـﮩـ۸ـﮩ █ ▇ ▆ ▅ ▄ ▂ ▁ ☠ : 𝙈𝙮 𝙖𝙘𝙘𝙤𝙪𝙣𝙩 : 𝙈𝙮 𝙗𝙧𝙤𝙩𝙝𝙚𝙧𝙨 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.