RTmixr ارسال شده در 15 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 15 ساعت قبل سلام برار گلم خوبی؟خوشی؟سلامتی؟ بریم سراغ سوالات داغ از عمو ممد Lets go 1-اهل کجایی؟ 2- اسم کاملت چیه؟ 3-کجا زندگی میکنی؟ 4- رفقای صمیمیت؟ 5- آیا درگیری تا به حال با یکی یا چند نفر داشتی که هنوز روابطتون قاراشمیش باشه؟ 6-اگه درگیری داشتی با کی و سر چی بوده؟ 7- همه میدونن اعصاب مصاب یوخ (به خصوص افراد کلن) ولی آیا احساسی هم هستی؟ 8-نامزد داری؟( اسم اصلیش رو نمیشه گفت) 9- آقا سوال اصلی رو یادم رفت. منو میشناسی؟ 10-بهترین ادمین از نظرت؟ 11- بهترین هلپر از نظرت؟ 12- دارایی هات تو سرور چقدره؟ 13- بهترین دسته تو سرور؟ 14- بهترین فکشن دسته ملایم؟ 15- بهترین فکشن دسته متوسط؟ 16-بهترین اقلیت دپارتمان؟ همینا موفق باشی برارم نقل قول :MyAccount :MyBrothers :MyWife لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Terrorism ارسال شده در 9 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 9 ساعت قبل سلام به همه دوستان عزیز 1-اهل کجایی؟ تبریز 2- اسم کاملت چیه؟ ممد 3-کجا زندگی میکنی؟ تبریز 4- رفقای صمیمیت؟ Hard - KrillZ - iSaJaD - Exterme - Fayez و همه بچه های کلن [ST] 5- آیا درگیری تا به حال با یکی یا چند نفر داشتی که هنوز روابطتون قاراشمیش باشه؟ بله 6-اگه درگیری داشتی با کی و سر چی بوده؟ با کی که بماند ولی راجب سر چی هم بخاطر گانری و بحث و زیرکشی 7- همه میدونن اعصاب مصاب یوخ (به خصوص افراد کلن) ولی آیا احساسی هم هستی؟ بله 8-نامزد داری؟( اسم اصلیش رو نمیشه گفت) نخیر 9- آقا سوال اصلی رو یادم رفت. منو میشناسی؟ بله 10-بهترین ادمین از نظرت؟ بی شک Amir و یزمان Matrix 11- بهترین هلپر از نظرت؟ از نظر من الان که خیلی دارن تایم و زحمت میکشن IGNORE - Hard - KingMostafa ولی از حق هم نگذریم یزمان Exile هم خیلی زحمت کشیده بود 12- دارایی هات تو سرور چقدره؟ اگه با اون هاستری هایی که گرفتم حساب کنیم تقریبا 1,000,000,000$ 13- بهترین دسته تو سرور؟ FBI 14- بهترین فکشن دسته ملایم؟ Medic 15- بهترین فکشن دسته متوسط؟ BLL 16-بهترین اقلیت دپارتمان؟ FBI 1 نقل قول ☠ ▁ ▂ ▄ ▅ ▆ ▇ █ ـ٨ـﮩـ۸ـﮩـ 𝗦𝘂𝗿𝘃𝗶𝘃𝗮𝗹 𝗧𝗲𝗮𝗺 ــ٨ـﮩـ۸ـﮩ █ ▇ ▆ ▅ ▄ ▂ ▁ ☠ : 𝙈𝙮 𝙖𝙘𝙘𝙤𝙪𝙣𝙩 : 𝙈𝙮 𝙗𝙧𝙤𝙩𝙝𝙚𝙧𝙨 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BlackOcean ارسال شده در 8 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 8 ساعت قبل (ویرایش شده) ممد جان همه چیو که فهمیدیم ولی این دارایی تو گیم یا هاستری که خریدی همشو خودت با پول خودت گرفتی یا ددی مایه داری ؟ من یا قورمه سبزی؟ Lamborghini یا قالیچه حضرت سلیمان؟ ارساکیا یا کلنت؟ (میدونم چرت گفتم) بین @Karadeniz و @Fayez کدوم رو میکشی؟ پول یا عشق ؟ گه ایندی جواب ور. @Terrorism ویرایش شده 8 ساعت قبل توسط BlackOcean نقل قول My Account My Bothers لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Terrorism ارسال شده در 6 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 6 ساعت قبل ولی این دارایی تو گیم یا هاستری که خریدی همشو خودت با پول خودت گرفتی یا ددی مایه داری ؟ قطعا پول خودم حالا یه عده میدونن کسب و درآمد منو من یا قورمه سبزی؟ بی احترامی نشه ولی من شمارو نمیشناسم و از یه طرفم نمیشه از قورمه سبزی گذشت Lamborghini یا قالیچه حضرت سلیمان؟ لامبو که عادی شده , بنظرم قالیچه بهتر باشه ارساکیا یا کلنت؟ (میدونم چرت گفتم) آرساکیایی نباشه کلن هم درکار نیس پس آرساکیا بین @Karadeniz و @Fayez کدوم رو میکشی؟ @Karadeniz رو که هر روز یه کاری میکنم انتحاری میکنه هر روز میکشمش پول یا عشق ؟ پول نباشه عشقی هم درکار نیس نقل قول ☠ ▁ ▂ ▄ ▅ ▆ ▇ █ ـ٨ـﮩـ۸ـﮩـ 𝗦𝘂𝗿𝘃𝗶𝘃𝗮𝗹 𝗧𝗲𝗮𝗺 ــ٨ـﮩـ۸ـﮩ █ ▇ ▆ ▅ ▄ ▂ ▁ ☠ : 𝙈𝙮 𝙖𝙘𝙘𝙤𝙪𝙣𝙩 : 𝙈𝙮 𝙗𝙧𝙤𝙩𝙝𝙚𝙧𝙨 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmiRKomanDo ارسال شده در 5 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 5 ساعت قبل درود. 1- چن سالته. 2- منو چقدر دوست داری. 3- بهترین کلن از نظرت. 4- بهترین دوستت فقط یه نفر. 5- بهترین لیدر از نظرت. بدرود. نقل قول My Account My Multi Account لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Terrorism ارسال شده در 4 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 4 ساعت قبل 1- چن سالته. 21 2- منو چقدر دوست داری. خیلی کم 3- بهترین کلن از نظرت. یزمان GT الان ST 4- بهترین دوستت فقط یه نفر. اگه یک نفر باشه مادر 5- بهترین لیدر از نظرت. در حاضر Kiya نقل قول ☠ ▁ ▂ ▄ ▅ ▆ ▇ █ ـ٨ـﮩـ۸ـﮩـ 𝗦𝘂𝗿𝘃𝗶𝘃𝗮𝗹 𝗧𝗲𝗮𝗺 ــ٨ـﮩـ۸ـﮩ █ ▇ ▆ ▅ ▄ ▂ ▁ ☠ : 𝙈𝙮 𝙖𝙘𝙘𝙤𝙪𝙣𝙩 : 𝙈𝙮 𝙗𝙧𝙤𝙩𝙝𝙚𝙧𝙨 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.