mamadch ارسال شده در October 5, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در October 5, 2018 (ویرایش شده) عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: سلام من 4ساعت مونده بود تا 3روز دقیق تو بازی نباشم و لیدر میتونه کیک بده اما من درخواست مرخصی دادم ایشون اونو اصلا جواب ندادن و منو از فکشن کیک کردند اگه میشه رسیدگی کنید و امکانش هست منو به فکشن برگردانید الانم viper دیگه لیدر نیستند من اخرین login ساعت 20:40 هست ولی من ساعت 17:30 درخواست مرخصی دادم ایشون اونو نخوندند و مرا ساعت 22:20 از فکشن کیک دادن تو عکس ها معلومه • مدارک (فیلم یا عکس): http://s9.picofile.com/file/8339053484/madrak_.rar.html ویرایش شده October 5, 2018 توسط mamadch ا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mamadch ارسال شده در October 5, 2018 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در October 5, 2018 یعنی درخواست مرخصی رو یادشون رفته چک کنن ولی کیک کردن منو نه ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alperen ارسال شده در October 5, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در October 5, 2018 با سلام شما به اقلیت برگشت داده شدید بسته شد Duygularım ağır yaralı لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده