RTmixr ارسال شده در 23 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 23 ساعت قبل - عکس از محیط کاربری که میخواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: با تمام زوق و شوق میریم راب بیز بزنیم. زیر چند صدم ثانیه حک میکنیم و موقع خروج اگر حین راب وانتد گرفته باشیم اینجوری سوسک میشیم. - قرار دادن عکس و فیلو کم حجم شده (در صورت لزوم): و توضیح دادن اینکه چگونه میتوانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): با یاری جستن از رهبر انقلاب و خداوند متعال. نقل قول :MyAccount :MyBrothers :MyWife لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fail ارسال شده در 23 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 23 ساعت قبل با سلام لطفاً بخش "توضیح کامل باگ" رو به درستی پر کنید.. اگه زیر چند صدم ثانیه حک میکنی، پس چطوری وانتد میشی؟ نقل قول 𝕿𝖍𝖆𝖓𝖐 𝕲𝖔𝖉. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LordMeysam ارسال شده در 22 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 22 ساعت قبل درود لطفاً ویکی قسمت راب تجارت را مطالعه کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RTmixr ارسال شده در 22 ساعت قبل سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 22 ساعت قبل با سلام و عرض ادب دوستان مشکل بنده این هستش که بین فروشنده و گاو صندوق بعد از اینکه پول هارو جمع کردم و تموم شد گیر کردم و مرد تنهای شب عزیز من یه چی گفتم شما به بزرگی خودت ببخشید نقل قول :MyAccount :MyBrothers :MyWife لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Semtex ارسال شده در 21 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 21 ساعت قبل با سلام خدمت شما شما وقتی وانتد میشید اگر ۵ دقیقه یکجا AFK باشید کیک میشید از سرور و برای اینکه متوجه این موضوع بشید که کیک نشید برای شما بعد ۳دقیقه وارن میاد که اگر تا ۱۲۰ ثانیه از AFK در نیای کیک میشی. موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
RTmixr ارسال شده در 21 ساعت قبل سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 21 ساعت قبل 11 دقیقه قبل، Semtex گفته است: با سلام خدمت شما شما وقتی وانتد میشید اگر ۵ دقیقه یکجا AFK باشید کیک میشید از سرور و برای اینکه متوجه این موضوع بشید که کیک نشید برای شما بعد ۳دقیقه وارن میاد که اگر تا ۱۲۰ ثانیه از AFK در نیای کیک میشی. موفق باشید برادر مشکل من کیک شدن نیست.مشکل اینه که گیر کردم نقل قول :MyAccount :MyBrothers :MyWife لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
New ارسال شده در 9 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 9 ساعت قبل عرض ادب اول خدمت شما عرض کنم که زمانی که قست داشتید یک گزارش باگ قرار دهید اول فیلد های گزارش باگ رو به درستی پر کنید و قصه تعریف نکنید؛ مورد دوم اینه که شما حتما یه سر به قسمت ویکی ارساکیا بزنید و قسمت راب بیز رو مطالعه کنید، مورد سوم اینه شما به دلیل داشتن وانتد و AFK کردن این وارن برای شما میاد. نتیجه نهایی رو آقای @AdmBoT اعلام خواد کرد. شاد و پیروز باشید. نقل قول Revengers ━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━ if i Had A Pair Of Wings i Would Fly Far Away ━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━ ━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.