AmiRKomanDo ارسال شده در پنجشنبه در 22:02 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 22:02 فرم: • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: - • توضیحات: سلام خسته نباشید. به من گفتن ساعت 1 بیا تست رفتم میگم ساعت 1 شد میگه ریجکتی بعدشم اصلا مزاحمت نکردم هیچی ام واسه تست نگفتم رسیدگی شه. • مدارک (فیلم یا عکس): گزارش تست LV PD 5 My Account My Multi Account لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Robert ارسال شده در پنجشنبه در 22:12 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 22:12 Pending 『』 C14H22N2O لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
دیدگاه ویژه شده Robert ارسال شده در 21 ساعت قبل دیدگاه ویژه شده اشتراک گذاری ارسال شده در 21 ساعت قبل درود @AmiRKomanDo شکایت شما رد شد. با توجه به مدارک ارسالی از سوی Sub-Leader شما مزاحمت ایجاد کردید. در ۱۴۰۳/۱۰/۲۸ در 01:32، AmiRKomanDo گفته است: به من گفتن ساعت 1 بیا تست رفتم مدرکی در رابطه با این موضوع ارائه ندادید، در صورت نیاز به ارائه مدارک دوباره شکایت کنید. موفق باشید، بدرود. 『』 C14H22N2O لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
ارسال شده توسط Robert،
0 واکنش
رفتن به پست