AmirSavage ارسال شده در پنجشنبه در 21:33 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 21:33 (ویرایش شده) فرم: • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: سلام و درود امروز ایونتی داشتیم توسط این برادر که LCS بود اما در این اونت هلپر ها همینطور که معلومه به ماشین ها تیر اندازی میکردند که نه تو چت گفته بودند قراره همچنین کاری کنند نه تو مایک اونت اصل LCS هم اینه که پلیر ها باهم برخورد کنند تا یکی وین بشه نه با تیر همرو بزنن تا ایونت وینر نداشته باشه لطفا بررسی بشه تشکر. • مدارک (فیلم یا عکس): https://uploadkon.ir/uploads/582316_25InShot-20250117-005624508.mp4 ویرایش شده پنجشنبه در 21:36 توسط AmirSavage نقل قول :My brothers لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Sons ارسال شده در پنجشنبه در 22:08 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 22:08 32 دقیقه قبل، AmirSavage گفته است: فرم: • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: سلام و درود امروز ایونتی داشتیم توسط این برادر که LCS بود اما در این اونت هلپر ها همینطور که معلومه به ماشین ها تیر اندازی میکردند که نه تو چت گفته بودند قراره همچنین کاری کنند نه تو مایک اونت اصل LCS هم اینه که پلیر ها باهم برخورد کنند تا یکی وین بشه نه با تیر همرو بزنن تا ایونت وینر نداشته باشه لطفا بررسی بشه تشکر. • مدارک (فیلم یا عکس): https://uploadkon.ir/uploads/582316_25InShot-20250117-005624508.mp4 سلام درود اول اینکه وینر داشتیم دومم من من تو میک گفتم کسایی که از سکو میان بالا کیل و کیک میشوند و شما اومدین تو ریکورد ایونت معلوم هست به مسعول شکایت مدارک ارسال میشود بدرود. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirSavage ارسال شده در پنجشنبه در 23:27 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 23:27 داداش من بالایه سکوه نبودم و اگرم باشم دلیل نمیشه شما با ارپی جی هم من هم بقلیمو بزنی جایه بحث نداره نقل قول :My brothers لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.