Anabell ارسال شده در پنجشنبه در 20:43 اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 20:43 (ویرایش شده) فرم: • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: (-) • توضیحات: بنده شکایت از آقای Toprak کردم برای اسپم کردن ۲ بار شکایت رد شد چون اولی فحش سانسور شده بود و ۲ دومی آقای @LiN اومد شکایت رو برسی کرد و گفت مدارک شما واضح نیست در صورتی که اینا همش واضح هست اولین عکس مال اینه که اسم و تاریخ زمان سرور باشه نگين معتبر نیست و دومین عکس مال اینه که اسپم کردم و خواستم دقیق تر ببینید و مجازات اعمال بشه و شما اومدین شکایت رو هم رد کردین و میگین باید اسکیرین شات باشه حتما بله شما درست میگید ولی من منظورم خودمو رسوندم در تصویر و مجازات باید اعمال شه و مدارک هم کاملا واضح است. • مدارک (فیلم یا عکس): مدارک شکایت قبلی رو هم ارسال می کنم ببینید که اشکال از من نیست که شکایت رد شده شما روی عکس کلیک کن واضح نشون میده الکی شکایت رو رد نکنید. شخصی که ازش شکایت کرده بودم: مدرک شماره ۱ شکایت Toprak: مدرک شماره ۲ شکایت Toprak: بخش مهم: شکایت رد شده توسط آقای @LiN: https://uploadkon.ir/uploads/40df16_25Screenshot-۲۰۲۵۰۱۱۷-۰۰۰۳۴۴-Chrome.jpg ویرایش شده پنجشنبه در 20:47 توسط Anabell :Staff Team لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LiN ارسال شده در 22 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 22 ساعت قبل درود شما باید به عنوان یک بازیکن یاد بگیرید که اسکرین شات بگیرید، اگر شکایت شما قبول میشد بازیکن های دیگر هم با عکس گرفتن از مانیتور مدرک میزارند انجمن، این باعث میشه دفعات بعد با دکمه F8 اقدام به جمع آوری مدرک کنید. نقل قول برای شکایت باید حتما سند و مدرک کافی برای اثبات داشته باشید، تمامی مدارک باید شفاف، واضح و دارای تاریخ، زمان، اسم بازیکن و اسم سرور باشند (شکایت به صورت خودکار رد می شود) NumberOne Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Anabell ارسال شده در 22 ساعت قبل سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 22 ساعت قبل 34 دقیقه قبل، LiN گفته است: درود شما باید به عنوان یک بازیکن یاد بگیرید که اسکرین شات بگیرید، اگر شکایت شما قبول میشد بازیکن های دیگر هم با عکس گرفتن از مانیتور مدرک میزارند انجمن، این باعث میشه دفعات بعد با دکمه F8 اقدام به جمع آوری مدرک کنید. بله درسته اما طبق نقل قول پایینی شما گفتین که مدرک باید واضح و دارای اسم و نام سرور و تاریخ معتبر باشد و منم درست انجامش دادم و توی لپ تاپ اینا بلد نیستم اسکیرین شات کدومه و چون بلد نبودم این کارو با گوشی انجام دادم و مدارک هم کامل هست دلیلی نمیبینم که شما شکایت رو رد کنید. اگه میشه تاپیک خواصی داره برای یاد گیری بزارید تا یاد بگیریم برای اسکیرین شات چجوری برای لپ تاپ چون بلد نیستم. 1 :Staff Team لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DawN ارسال شده در 11 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 11 ساعت قبل با سلام خدمت شاکی محترم متاسفانه مدارکی که ارسال کردید از اعتبار کافی برخوردار نمیباشد و به همین علت ادمین مورد نظر شکایت شما را رد کرده است. نقل قول ح. شکایات مدارک: برای شکایت باید حتما سند و مدرک کافی برای اثبات داشته باشید، تمامی مدارک باید شفاف، واضح و دارای تاریخ، زمان، اسم بازیکن و اسم سرور باشند (شکایت به صورت خودکار رد می شود) شما میبایست با F8 از بازی Screenshot تهیه کرده سپس آن را در یکی از سایت های اپلود قرار داده و لینک فایل مورد نظر را در تاپیک شکایت خود به عنوان مدرک ارسال میکردید. شکایت شما رد شد. موفق باشید. + بسته شد. 1 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده