رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

Bug - Prioress

Pschyo

ارسال‌های توصیه شده

فرم:

• عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: Toprak.png

• عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: PrioresS.png

• عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: 

• توضیحات: Bug پا زدن چند بار یک بار ام نه

• مدارک (فیلم یا عکس): فیلم باگ پا کلیک! عکس هایی که در boss event ها می‌آمد پشت من و باگ میزد کلیک!وکلیک! لطفاً ایشون را مجازات کنین که اینقدر به پلیر ها ضرر نزدن.

• مرسی 3

b32213_25efad13-25crop-2-222.gif

Toprak.png

ツ

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

دورود به شما

بنده پشت شما بودم و boss رو میزدم که اگر در جریان باشید میدونید که به کسی که در اندروید بازی می‌کند تیری در نزدیکی او بزنید او دمیج می‌شود و بنده چیزی که یادمه به نزدیکی سر شما میزدم(شما به buffer چسبیده بودید متاسفانه)و ظاهرا این کار را نه یکبار بلکه بار ها انجام دادید و بنده تیری که به شما می‌خورد hp شما ۳ یا تقریبا ۸ بوده که با یک تیر بنده میمردید(تقریبا) و اگر در روند بازی کردن شما اختلالی با وجود اومده معذرت خواهی میکنم.

پ.ن: اگر قصد آزار و اذیت شما رو داشتم قبل از اینکه به boss برسید ایجاد مزاحمت میکردم و باز هم میگم از عمد نبوده.

e6cb15_25b9421-2e1f02-24image0-2-2-2-2-1

d12515_25InShot-20250114-201006969.jpg

Extreme

Violence

Coming

PrioresS.png

لینک به دیدگاه

اضافه میکنم که شما پشت سر هم میومدید و جلوی من قرار می‌گرفتید و این کار شما اخلاق خارج از زندگی به حساب میاد.

d12515_25InShot-20250114-201006969.jpg

Extreme

Violence

Coming

PrioresS.png

لینک به دیدگاه

تو یک بار همچین کاری نکردی 3 بار باگ زدی یک بار ساعت 6 و 2 بار  ام ساعت 9 و همش سعی داشتی کیلم کنی که پوینتس نگیرم در یک روز 3 بار دیگه هواست بوده و از قصد همچین کاری را کردی

3 ساعت قبل، PrioresS گفته است:

دورود به شما

بنده پشت شما بودم و boss رو میزدم که اگر در جریان باشید میدونید که به کسی که در اندروید بازی می‌کند تیری در نزدیکی او بزنید او دمیج می‌شود و بنده چیزی که یادمه به نزدیکی سر شما میزدم(شما به buffer چسبیده بودید متاسفانه)و ظاهرا این کار را نه یکبار بلکه بار ها انجام دادید و بنده تیری که به شما می‌خورد hp شما ۳ یا تقریبا ۸ بوده که با یک تیر بنده میمردید(تقریبا) و اگر در روند بازی کردن شما اختلالی با وجود اومده معذرت خواهی میکنم.

پ.ن: اگر قصد آزار و اذیت شما رو داشتم قبل از اینکه به boss برسید ایجاد مزاحمت میکردم و باز هم میگم از عمد نبوده.

تو boss نمیزدی فقط قصد داشتی به من ضرر بزنی به جز این مدرک ها بالای 10 بار راحت در Boss Event های دیگر فقط منو کیل میکردی

• مرسی 1

Toprak.png

ツ

لینک به دیدگاه

درود خدمت شاکی محترم @Pschyo

شکایت شما رد شد.

طبق بررسی های صورت گرفته، این مورد از عمد نبوده و در Boss Event ها این مشکل وجود دارد و برای اکثر بازیکنان حتی بنده رخ میدهد.

+بسته شد.

367325_24ezgif-com-effects-1-.gifMonsterS8d4b07_24ezgif-com-added-text.gif

این پست رو (به همراه قرعه کشی 3x 2040 Gold) از دست ندید:

لینک به دیدگاه

• Olden موضوع را قفل کرد
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...