رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

رد شکایت - Pokers

ForgeT

ارسال‌های توصیه شده

• عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: 

AngeL.png

• عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: 

Pokers.png

• عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری"  از شاهدین از طریق کنترل پنل: 

• توضیحات: با سلام طی شکایتی که از جناب اقای ابوالفضل داشتم

یک موضوع اینکه (Hitman) نام هیچ اقلیتی نیست و بلکه (Hitman Agency) نام اقلیت هست شکایت کرده بودم که اقای Pokers رد کردند ازشون شاکی هستم.

نقل قول

بابته موضوع اول: اگه Hitman مشکل نداره پس Taxi  هم مشکل نداره؟ نمیشه عزیزه دلم،  اسم فکشن ممنوع !

و موضوع دیگری که وجود دارد، طبق قوانین لیدر ها حق فرق گذاشتن بین افرادی که از آنها در اقلیت تست گرفته می شود را ندارند و برای مثال اگر بنده را به دلیل 5ثانیه دیر پاسخ دادن در تست AV دادند، باید قاعدتا برای افراد دیگری هم که ازشون تست گرفتن این کار را انجام داده باشند.

نقل قول

بنده خواستار هستم از مسئولین از ایشون برای تست اقای Hoxein و Ezraeel خواستار مدارک شوند و مدارک را بررسی کنند @Robert که ایشون تنها برای بنده چنین موضوعی را قائل شدند و حتی به دلیل 5ثانیه دیر پاسخ دادن AV دادن یا برای بقیه هم در تست هاشون هم این موضوع را قائل شده اند.

همین طور که مشخص هست بنده در شکایت از ابوالفضل جان خواستار این موضوع شدم که مسئولین لیدر بررسی کنند که ایا این موضوع تنها در تست بنده صدق می کند یا در تست افرادی هم که در اقلیت عضو شدند این موضوع پا برجاست اما اقای Pokers به مسئولین لیدر دیگر حتی اجازه دخالت ندادند و بی درنگ شکایت بنده را رد کردند.

حال بنده خواستار این موضوع هستم که سرپرست مجموعه اقای @SFC لطف کنند این موضوع را پیگیری کنند که در نحوه تست گیری افرای مانند جنابان: "Ezraeel" "Hoxein" که به تازگی از انها تست گرفته شده است و در اقلیت عضو شده اند این سخت گیری را قائل شده اند و یا خدایی نکرده به هر دلیلی در تست این سختگیری شامل حال جنابان نشده است؟

توضیحات کامل تر برای سرپرست مجموعه @SFC ارسال شد.

• مدارک (فیلم یا عکس): مدارک برای سرپرست مجموعه @SFC ارسال شد. (کلیک)

ویرایش شده توسط ForgeT
  • دوست دارم که 6
  • هاها 1

بزرگترین اشتباه زندگیم اونجا بود که

فکر کردم اگه با بقیه کاری نداشته باشم

بقیه هم کاری با من ندارن 

AngeL.png

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

با سلام خدمت شاکی محترم

مدارک شکایت خود را برای بنده ارسال کنید همچنین ادمین مورد نظر @Pokers تا 24 ساعت مهلت دارد مدارک و دفاعیه خود را ارسال کند

DawN.png

لینک به دیدگاه

با سلام!

عزیزم گفتم بابت موضوعاتی که گفتین رد شد وگرنه ما بین هیچکس فرقی نخواهیم گذاشت!

مدارک تست یک نفر چک شده منتظره مدرک دیگر از ساب لیدر هستیم که در صورت کوچک ترین مشکل فرد مقابل از فکشن خارج میشوند!

از صبوری شما متشکریم.

مدارک ارسال شد!

Be a voice, not an echo

FcPoker.png

I am not a player…I’m the game

لینک به دیدگاه

@DawN ممنون میشم اگر مدارک تست افراد توسط خود شما بررسی شود.

بزرگترین اشتباه زندگیم اونجا بود که

فکر کردم اگه با بقیه کاری نداشته باشم

بقیه هم کاری با من ندارن 

AngeL.png

لینک به دیدگاه

در حال بررسی کامل این موضوع هستم تا پاسخ نهایی لطفا صبور باشید

• دوست دارم که 2

DawN.png

لینک به دیدگاه

با سلام خدمت شاکی محترم

مورد اول در رابطه با سوالی که از شما پرسیده شده باید ذکر کنم که چون Hitman یا Hitman Agency نام اقلیت در بازی هست طبق قوانین اگر کسی اون رو به عنوان نام خود قرار بده میباست حتما نسبت به تغییر اون نام کاربری اقدام کند.

مورد دوم اینکه طبیعتا اگر مهلت پاسخگویی به سوال به پایان برسد و یا دیر به سوال مورد نظر پاسخ بدید موجب گرفتن اخطار شما در تست خواهد شد و فرقی ندارد چه مقدار زمانی گذشته باشد.

و در آخر 100 درصد اگر مشکلی در نحوه تست گیری اقلیت وجود داشت توسط مسئولین لیدر بررسی میشد تا از ناحقی و همچنین آزار و اذیت دیگر بازیکنانی که در صف تست گیری بودن جلوگیری میشد و برخورد های لازمه نیز توسط مسئولین با لیدر متخلف صورت میگرفت.

با توجه به موارد ذکر شده شکایت شما رد شد.

موفق باشید.

+ بسته شد.

• دوست دارم که 2
  • مرسی 2

DawN.png

لینک به دیدگاه

• Mortezaa موضوع را قفل کرد
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...