رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

کلاهبرداری - Mobin

Reptile

ارسال‌های توصیه شده

• عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: Tupac.png

• عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: Mobin.png

• عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری"  از شاهدین از طریق کنترل پنل: -

• توضیحات:

ادمین مربوطه 200 عدد طلای بازی را به بنده به قیمت 430,000$ فروخته است، در صورتی که این مقدار طلا در مجموعه و به عرف بازیکنان آن در بازه قیمتی 150,000$ الی 200,000$ فروخته می‌شود و هیچ بازیکنی منکر آن نیست.

بنده قبلا این مقدار طلا را بالای 200,000$ فروخته بودم و ادمین‌ها معامله را بعد از نهایی شدن و انجام شدن آن کنسل کردند و مال فروخته شده‌ام را به بنده پس دادند. بنده در این باره کار غیر مجازی نکرده‌ام و حتی مجازات شده‌ام. بنده برای فروش آن مقدار طلا 47 دقیقه و 19 ثانیه وقت گذاشته بودم و تلاش کرده‌ام تا بفروشم و فروختم، اما همانطور که عرض کردم، ادمین‌ها بنده را کلاهبردار خطاب کردند. از شما می‌خواهم که عدالت برقرار شود، اگر بنده در اینباره کلاهبردار خطاب شدم (که در اصل هم شدم)، ادمین مربوطه نیز باید کلاهبردار خطاب شود.

من برای اموالی که بدست می‌آورم، وقت می‌گذارم و ادمین‌ها همیشه مانع من می‌شوند. من هیچ موقع پول حرام سر سفره خانواده‌ام نیاوردم و نخواهم آورد. بنده در طول روز بدمت 8 ساعت تراکر کار می‌کنم و پولی که بدست می‌آورم از شیر مادر و نان شب پدر حلال‌تر است.

آقای @ZakharAsli شما ادمین بازی هستید و بازیکن‌ها از شما الگو برداری می‌کنند، در شأن ادمین‌ها و همچون ادمینی سطح 4یی مثل شما نیست که کلاهبرداری کند و تیم مدیریتی را کلاهبردار جلوه دهد. ادمین مربوطه زاخار اصلی نمی‌باشد، بلکه کلاهبردار اصلی می‌باشد و اگر مجازات نشود و حق به حق‌دار نرسد، بنده آرام نمی‌گیرم!

امیدوارم پاسخگوی این شکایت عدالت را نه تنها برای این شکایت، بلکه برای همه شکایات‌ اجرا کند.

• مدارک (فیلم یا عکس): 35d914_25Screenshot-826-.png

• مرسی 1
  • هاها 3
لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

• سرپرست کارکنان

درود و وقت بخیر خدمت شما بازیکن گرامی @Reptile

شکایت شما رد شد.

در ۱۳۹۵/۱۰/۲۲ در 12:33، Ali گفته است:

لطفاً از هرگونه توهین، کنایه، بی احترامی، اسپم و موارد اضافی خودداری نمایید! (شکایت به صورت خودکار رد خواهد شد)

بسته شد.

Morteza.png

🇺🇸❣️ God Bless Great America 🇺🇸

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

• Mortezaa موضوع را قفل کرد
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...