ForgeT ارسال شده در 9 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 9 ساعت قبل • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: - • توضیحات: با سلام ایشون سوالاتی پرسیدند با پاسخ هایی اشتباه سوال اول اینکه پرسیدند ایا فردی نام کاربری در بازی "Hitman" بزاره مشکلی دارد؟ طبق قوانین تنها اسامی مشکل دارند که نام اقلیت باشند Hitman نام هیچ اقلیتی نیست بلکه Hitman Agency نام اقلیت هست و بنده به همین دلیل پاسخ دادم مجازاتی ندارد نقل قول شما مجاز به استفاده از نام اقلیت های بازی به عنوان نام خود یا نام کلن نیستید. (مجازات: تغییر نام کاربری/نام کلن) در بازی ایا ما اقلیتی به نام Hitman تنها داریم؟ موضوع بعد اینکه سوال پرسیدند که در سوال همان طور که میبینید گفته شده به طور مداوم بیش از 6 بار به تمسخر همکار پرداخته اند (چنان چه ایشان منظورشان از قانون Spam بوده باید سوال به این گونه ذکر میشده که: فردی با استفاده از یک متنی به صورت مکرر بیش از 6 بار به تمسخر همکار پرداخته) پس وقتی میگه به طور مداوم میتونه منظور و برداشت اینگونه باشد که بدون وقفه با متن های متفاوت تمسخر آمیز همکار خود را مسخره میکردند بنا براین بنده از ایشان پرسیدم ایا بار اول مجازات شده اند؟ اگر مجازات شده اند بار دوم FW و در صورت ادامه دادن بعد از دریافت اخطار 80FP. این سوال کاملا گنگ هست و منظور واضح نبوده. نقل قول - تمسخر، بی احترامی و موارد این چنینی (مجازات: اخطار لفظی برای بار اول و در صورت تکرار Faction Warn) نکته: اگر فردی پس از گرفتن اخطار باز هم به کار خود ادامه داد مشمول مجازات اخراج از اقلیت با 80FP قرار خواهد گرفت. و در اخر ایشون به بنده به دلیل اینکه سوالی را 5ثانیه دیر تر پاسخ دادم AV دادن بنده خواستار هستم از مسئولین از ایشون برای تست اقای Hoxein و Ezraeel خواستار مدارک شوند و مدارک را بررسی کنند @Robert که ایشون تنها برای بنده چنین موضوعی را قائل شدند و حتی به دلیل 5ثانیه دیر پاسخ دادن AV دادن یا برای بقیه هم در تست هاشون هم این موضوع را قائل شده اند. • مدارک (فیلم یا عکس): 2 بزرگترین اشتباه زندگیم اونجا بود که فکر کردم اگه با بقیه کاری نداشته باشم بقیه هم کاری با من ندارن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Pokers ارسال شده در 7 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 7 ساعت قبل با سلام خدمت شاکی محترم ! شکایت شما رد شد. دلیل: بابته موضوع اول: اگه Hitman مشکل نداره پس Taxi هم مشکل نداره؟ نمیشه عزیزه دلم، اسم فکشن ممنوع ! در مورد موضوع دوم: وقتی میگن به صورت مکرر یعنی باره اول ، پشته سره هم و هم مجازات اسپم میخوره هم مجازات مسخره کردن همکار! در مورد سوم هم که مشخصه هیچ مشکلی نداره! هیتمن فکشن خاصیه و نمیشه به همین راحتی ها از کسی تست گرفت، قطعا باید سوالات سخت و مفهومی باشه! قطعا از شما که سابقه خوبی دارید این شکایت ها بعیده! خواهشاا از شکایت های بی مورد خودداری کنید! +بسته شد. 3 Be a voice, not an echo I am not a player…I’m the game لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده