OLYMPIA ارسال شده در January 14 اشتراک گذاری ارسال شده در January 14 - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: وقتی بنده یکبار از دستور V all spk/ برای بستن صدا ها استفاده کردم باره دووم که خواستم صدا را باز کنم صداهای ایونت هم میآمد ( با اینکه بنده در ایونت نبودم) - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): Click - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): همین کاری که در فیلم کردم را انجام دهید @Fayez @AdmBoT @Mohny @Toofan @Automat @LordMeysam ⃟▬▬▭••Eᴠᴇʀʏᴏɴᴇ·s ᴛʀᴜᴇ ᴄᴏʟᴏᴜʀs sʜᴏᴡ ᴇᴠᴇɴᴛ ᴜᴀʟʟʏ ᴘᴀʏ ᴀᴛᴛᴇɴᴛɪᴏɴ//همه بالاخره رنگِ واقعیشونو نشون میدن،منتظر باش لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Automat ارسال شده در January 14 اشتراک گذاری ارسال شده در January 14 (ویرایش شده) درود متشکریم از گزارش شما! مورد گزارش شده تکراری میباشد. ( توسط @LordMeysam قبلا گزارش شده است. ) لذا گزارش شما در بررسی اولیه رد شد. موفق باشید ویرایش شده January 14 توسط Automat 𝑴𝒚 𝑨𝒄𝒄𝒐𝒖𝒏𝒕 𝑴𝒚 𝑩𝒓𝒐𝒕𝒉𝒆𝒓'𝒔 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fayez ارسال شده در January 14 اشتراک گذاری ارسال شده در January 14 درود خدمت شما دوست عزیز. بررسی های نهایی انجام شد و گزارش شما تأیید نشد. توضیحات توسط بتاتستر عزیز داده شد. موفق باشید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
توسعه دهنده Mohny ارسال شده در پنجشنبه در 07:09 توسعه دهنده اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 07:09 درود، با توجه به نتایج بررسی شده گزارش شما رد شد. COMFORTABILITY KILLS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده