Nemking ارسال شده در دوشنبه در 16:48 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 16:48 عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: جای که من رفتم برید و به پایین بروید میبینید که تو آب می توان همه کار کرد سیگار کشیدو... - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): نمیدونم اگه میخواید تا توی گیم نشان بدهم به قول چارلی چاپلین : عادت ندارم درد دلم را به هر کسی بگویم پس خاکش میکنم زیر چهره خندانم تا همه فکر کنند نه دردی دارم نه قلبی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LordMeysam ارسال شده در دوشنبه در 21:17 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 21:17 درود. باگ مپ هستش و فیکس نمیشه. @Fayez لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fayez ارسال شده در دوشنبه در 21:20 اشتراک گذاری ارسال شده در دوشنبه در 21:20 درود خدمت شما دوست عزیز. بررسیهای نهایی انجام شد و گزارش شما تأیید نشد. توضیحات توسط بتاتستر عزیز داده شد. موفق باشید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
توسعه دهنده Mohny ارسال شده در چهارشنبه در 07:23 توسعه دهنده اشتراک گذاری ارسال شده در چهارشنبه در 07:23 درود، با توجه به نتایج ارائه شده گزارش شما رد شد. COMFORTABILITY KILLS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده