MamadSaleh ارسال شده در January 12 اشتراک گذاری ارسال شده در January 12 - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: با سلام به Tuning Lv بروید و روب گزینه Uninstall هیدرولیک بزنید و میبینید که هیدرولیک حذف نمی شود (البته من با Hotring امتحان کردم). - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): در صورت نیاز ارسال میشود. - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): - @AdmBoT @Buff @Toofan @Fail @Azure نقل قول ツ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SuperMaN ارسال شده در January 12 اشتراک گذاری ارسال شده در January 12 درود، مراحل Reproduction ذکر شده انجام شد، اما زمانی که هیدرولیک فعال داشته باشید و گزینه Uninstall را بزنید هیدرولیک شما غیرفعال میشود (حذف میشود) و بنده با باگ مورد برخورد نکردم. (پلتفرم: Windows) ویرایش: مثل اینکه این باگ تو اندروید وجود داره. 1 نقل قول End of the Line |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fail ارسال شده در January 12 اشتراک گذاری ارسال شده در January 12 با سلام مورد گزارش شدهی شما در مرحله اولیه تایید شد با تشکر از گزارش شما (پلتفرم: اندروید) 1 نقل قول 𝕿𝖍𝖆𝖓𝖐 𝕲𝖔𝖉. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MamadSaleh ارسال شده در January 12 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 12 درود در صورت نیاز فیلم تهیه میکنم و ارسال میکنم. نقل قول ツ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MamadSaleh ارسال شده در سهشنبه در 16:16 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 16:16 @Mohny @Fayez نقل قول ツ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fayez ارسال شده در سهشنبه در 21:43 اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 21:43 درود خدمت شما دوست عزیز. بررسیهای نهایی انجام شد و گزارش شما تأیید شد. این مورد به زودی رفع میشود. موفق باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
توسعه دهنده Mohny ارسال شده در پنجشنبه در 07:10 توسعه دهنده اشتراک گذاری ارسال شده در پنجشنبه در 07:10 درود، جهت بررسی منتقل شد. نقل قول COMFORTABILITY KILLS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.