Aggresive ارسال شده در September 29, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در September 29, 2018 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: امیدوار بودم با بازگشاییه مدارس دیگه همچین افرادی در سرور وجود نداشته باشند ولی نمیدونم چی شده که نشده پ.ن: اون قسمتی که سفید شده Notificatione تلگرامه و سانسور نیست • مدارک (فیلم یا عکس): لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Green ارسال شده در September 29, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در September 29, 2018 بنده شاهد بودم که جناب @void در قسمت سفید فحاشی به جناب FalcomeMaroni نمود در صورته در خواست مدرک داده میشه(در صورت لزوم)!! 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Aggresive ارسال شده در September 29, 2018 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 29, 2018 (ویرایش شده) از شما درخواست میکنم همینجا مدرکتون رو به نمایش بزارید ویرایش شده September 29, 2018 توسط void لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HosiDark ارسال شده در September 29, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در September 29, 2018 با سلام خدمت شاکي محترم بازيکن مورد نظر 120 دقيقه از صحبت محروم شد. بازیکن مورد نظر اگر شکایتی دارید مدارکتون رو در مطلب جدید ارسال کنید. موفق باشيد. 1 HosseinDark لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده