رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

Ross - ندادن پول ایونت

zXL

ارسال‌های توصیه شده

• عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: 

bruceWayne.png

• عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: 

Ross.png

ViPeX.png

• عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: 

atiye.png

• توضیحات: Event -Tavalode Ross

بنده تو ایونت ایشون  1میل بردم احتمالا یادشون رفته واریز کنند بهشون پیام شخصی ام دادم روز هشتم بعد از ایونت اینا تا الان پاسخ گو نبودن 

روز ایونت 30.12.2024 بوده همچنین ریپورت که دادم گفتن یه هفته مهلت دارند که واریز کنن در غیر این صورت شکایت کنید و اینکه  ریپورت رو ادمین Atiye جواب داد  بهشون گفتم تو Staff chat به ادمین Vipex بگه موضوع رو گفتن اگه پیگیری کنی واریز نمیشه همین ادمین Vipex 

هلپر ایونت هم جناب Vipex بودن منم اون زمان با ایدی 441  با همین اکانت در ایونت وینر شدم فکر میکنم وینر چهارم بودم.

بنده میدونم شما الان میگی مدرک بده اینا اونجا Fps5 بودم و بیرون بودم تمام ادمین های داخل گیم هم اونجا بودن تقریبا با توجه به اعتمادی که داشتم اصن به این چیزا فکر نکردم بنده. به غیر این بیش از ۱۳۰نفر جوین ایونت بودن. من فقط خوشحال بودم برای تولدشون و اینکه وینر شدم  داشتم dance/ میزدم شما باشی چیکار میکنی بعدم اونجا اسپم زیاد بود اصن نمیشد مدرکی گرفت اگر ایشون میتونن ثابت کنن که من وینر نشدم که هیچ ولی اگه وینر بودم پس چرا بعد این همه مدت واریز نمیکنید؟

روز هفتم اینا که ریپورت دادم ادمین Mobin جواب داد و گفتن که باید صبر کنی  Ross عزیز انلاین شن که خبری نیست.

با تشکر؛

• مدارک (فیلم یا عکس):

رکورد ایونت رو دارند خودشون 

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

درود خدمت شما

ما نه فقط به شما نه به کسی دیگری هم قوله واریز کردن جوایز ندادیم با این حال باید صبور باشید برای گرفتن پولتون

یه نکته دیگری هم در نظر بگیرید تا "7" روز مهلت شکایت کردن را داشتید

Be the one that nobody‌ thought you could be

💀

لینک به دیدگاه

4 ساعت قبل، ViPeX گفته است:

درود خدمت شما

ما نه فقط به شما نه به کسی دیگری هم قوله واریز کردن جوایز ندادیم با این حال باید صبور باشید برای گرفتن پولتون

یه نکته دیگری هم در نظر بگیرید تا "7" روز مهلت شکایت کردن را داشتید

اگر شما قول واریز رو ندادین منم شب تولدم یه ایونت میزارم با Prize :20,000,000$ دقیقا مثل ایونت شما قول واریزشو نمیدم

قوانین برای همه یکیه درسته؟ یا شایدم برای شما متفاوت هستش. 

شما میگی ما به کسی قول واریز ندادیم اولا در اخر ایونت شما نوشتی جایزه واریز میشود.

دوما یعنی چی الان حرفتون به کسی قول ندادیم ولی باید صبور باشید برای گرفتن پولتون؟

بنده ریپورت دادم به من گفتن بعد از ۷ روز اگر واریز نشد شکایت کن خب من گفتم بجای شکایت از شما و اقای Ross واقعا زشته خب شما خودت به قضیه نگاه کن من با دید انسانیت به قضیه نگاه کردم و گفتم پیام میدم توی فروم یا ایشون رو تو گیم میبینم حالا یه کاریش میکنیم بنده پیام دادم ۶ روزه سین نزدید همین الانم چک نکردید. فقط تویه گیم میمونه که با شما نمیشه حرف زد اقای [Vipex] عزیز اصلا انقدر که بد برخورد میکنید تصمیم گرفتم صبر کنم چند روزی گفتم احتمالا سرتون شلوغه یا مشغله دارید.

دیدم شما که اصلا براتون اهمیتی نداره بهم واقعا برخورد تصمیم به شکایت گرفتم.

لینک به دیدگاه

درود خدمت شما.

بله شما یکی از برندگان بودید.

در اصل هدف اصلی این رویداد یک جشن جهت خوشحالی و دورهم  جشن گرفتن بود.

برنامه جوایز مسابقه هم از طرف مانی جان نبوده بلکه از طرف من برنامه ریزی شده بود تا بازیکنان با شور و گرمی بیشتر استقبال کنند و به این جشن بیان و شب بیاد ماندنی ساخته بشه.

یعنی در اصل اگر شکایتی دارید، باید از بنده شکایت می‌کردید.

با این حال بله لیست برندگان ذخیره شده بود و همچنین طی وضعیتی اعلام شد که جوایز افراد شرکت کننده واریز شد.

200230_24AG-SA-0233.jpg

ولی مثل اینکه اسم شما از لیست جا افتاده بود.

با عرض پوزش بابت این موضوع.

برای اینکه نا حقی به فرد خاصی نشه، جوایز نیز به اکانت کاربری شما واریز شد.

موفق باشید.

لینک به دیدگاه

2 دقیقه قبل، Fayez گفته است:

درود خدمت شما.

بله شما یکی از برندگان بودید.

در اصل هدف اصلی این رویداد یک جشن جهت خوشحالی و دورهم  جشن گرفتن بود.

برنامه جوایز مسابقه هم از طرف مانی جان نبوده بلکه از طرف من برنامه ریزی شده بود تا بازیکنان با شور و گرمی بیشتر استقبال کنند و به این جشن بیان و شب بیاد ماندنی ساخته بشه.

یعنی در اصل اگر شکایتی دارید، باید از بنده شکایت می‌کردید.

با این حال بله لیست برندگان ذخیره شده بود و همچنین طی وضعیتی اعلام شد که جوایز افراد شرکت کننده واریز شد.

200230_24AG-SA-0233.jpg

ولی مثل اینکه اسم شما از لیست جا افتاده بود.

با عرض پوزش بابت این موضوع.

برای اینکه نا حقی به فرد خاصی نشه، جوایز نیز به اکانت کاربری شما واریز شد.

موفق باشید.

بله بنده هم قصد شکایتی نداشتم فقط نمیدونستم مساله رو به چه کسی بگم اخه هیچکس پاسخگو نبود مرسی از شما 

پس میگیرم.

لینک به دیدگاه

• ریاست اجرایی

با سلام و درود

در ۱۴۰۳/۱۰/۲۳ در 13:21، zXL گفته است:

بله بنده هم قصد شکایتی نداشتم فقط نمیدونستم مساله رو به چه کسی بگم اخه هیچکس پاسخگو نبود مرسی از شما 

پس میگیرم.

شکایت شما رد شد

╗═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╔

مهربانی من 
دعوتنامه ای برای
سوءاستفاده ی تو نیست.

╝═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╚

لینک به دیدگاه

• Toofan موضوع را قفل کرد
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...