zXL ارسال شده در 3 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 3 ساعت قبل • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: Event -Tavalode Ross بنده تو ایونت ایشون 1میل بردم احتمالا یادشون رفته واریز کنند بهشون پیام شخصی ام دادم روز هشتم بعد از ایونت اینا تا الان پاسخ گو نبودن روز ایونت 30.12.2024 بوده همچنین ریپورت که دادم گفتن یه هفته مهلت دارند که واریز کنن در غیر این صورت شکایت کنید و اینکه ریپورت رو ادمین Atiye جواب داد بهشون گفتم تو Staff chat به ادمین Vipex بگه موضوع رو گفتن اگه پیگیری کنی واریز نمیشه همین ادمین Vipex هلپر ایونت هم جناب Vipex بودن منم اون زمان با ایدی 441 با همین اکانت در ایونت وینر شدم فکر میکنم وینر چهارم بودم. بنده میدونم شما الان میگی مدرک بده اینا اونجا Fps5 بودم و بیرون بودم تمام ادمین های داخل گیم هم اونجا بودن تقریبا با توجه به اعتمادی که داشتم اصن به این چیزا فکر نکردم بنده. به غیر این بیش از ۱۳۰نفر جوین ایونت بودن. من فقط خوشحال بودم برای تولدشون و اینکه وینر شدم داشتم dance/ میزدم شما باشی چیکار میکنی بعدم اونجا اسپم زیاد بود اصن نمیشد مدرکی گرفت اگر ایشون میتونن ثابت کنن که من وینر نشدم که هیچ ولی اگه وینر بودم پس چرا بعد این همه مدت واریز نمیکنید؟ روز هفتم اینا که ریپورت دادم ادمین Mobin جواب داد و گفتن که باید صبر کنی Ross عزیز انلاین شن که خبری نیست. با تشکر؛ • مدارک (فیلم یا عکس): رکورد ایونت رو دارند خودشون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
zXL ارسال شده در 2 ساعت قبل سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 ساعت قبل اضافه میکنم شما احتمالا بعد از اتمام ایونت احتمالا یجایی ذخیره کردید دیگه اسم کسایی که وین کردن دیگه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.