WarGod ارسال شده در January 11 اشتراک گذاری ارسال شده در January 11 عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: با سلام این دو عزیز یک کلاهبرداری از ما انجام دادن که کلن CT رو از ما به قیمت 1$ برداشتن و گفتن باشگاه sf رو بهت میدیم ولی وقتی ما کلن رو دادیم نه باشگاه رو به ما دادن و نه دیگه پاسخگویی ماره انجام میدهند آقای پوکر که جواب گوشی نمیده و آقا مرکل میگه من چیزی نگفته به پوکر بگو همینجوری دارن دست رو دست میکنن که ۷ روز بگذره تا مهلت شکایات به پایان برسه من هم دست از موضوع بر نمیدارم و حق خودمو از این ۲ نفر میگرم با تشکر • مدارک (فیلم یا عکس): لازم باشه ارسال میکنم 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WarGod ارسال شده در یکشنبه در 20:00 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در یکشنبه در 20:00 شکایت رو پس میگرم ممنون لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
سرپرست کارکنان Mortezaa ارسال شده در سهشنبه در 11:49 سرپرست کارکنان اشتراک گذاری ارسال شده در سهشنبه در 11:49 درود در ۱۴۰۳/۱۰/۲۳ در 23:30، WarGod گفته است: شکایت رو پس میگرم ممنون بسته شد. God Bless Great America لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده